Children’s songs

Titel Children’s songs
Artiest Victoria Nicol en Cees West
Label Jingo
EAN 8713991051785
Aantal liedjes 20
Bestellen Bol.com

Engels is vanaf 2002 een verplicht vak op de basisschool. Natuurlijk is dit niet de enige reden waarom Children’s songs is gemaakt. Zeker is wel dat al vanaf zeer jonge leeftijd zingen in een andere taal verrijkend is. Belangrijk hierbij is dat de wijze waarop de liedjes klinken uitnodigend moet zijn. Hetzelfde geldt voor de zangstem. De wijze waarop Victoria Nicol de liedjes met de juiste Engelse uitspraak zingt, staat garant voor keer op keer luisteren en meezingen!
De cd bestaat uit twee delen: A. Alle 20 liedjes gezongen volgens de bekende ‘JINGO-formule’ (zang-instrumentale herhaling-zang) en B. Alle liedjes in een volledig instrumentale uitvoering. (zowel voor school als daarbuiten een belangrijke toevoeging!

Tracklist

01. Polly put the kettle on
02. Humpty Dumpty sat on a wall
03. One two three four five
04. Billy Billy
05. London Bridge is falling down
06. Pop! goes the weasel
07. This old man
08. Oh, the grand old Duke of York
09. Baa baa black sheep
10. Hickory dickory dock
11. The North wind doth blow
12. The Itsy Bitsy spider
13. Brother John
14. Jack and Jill
15. Pussycat
16. If you’re happy
17. Doctor Foster
18. I’m a little teapot
19. There was an old woman
20. Twinkel twinkel kleine ster

Onze mening

Jong geleerd is oud gedaan en peuters en kleuters hebben nog de gave heel makkelijk een (buitenlandse) taal eigen te maken. Met deze leuke kinderliedjes cd kan je peuter of kleuter op ludieke wijze kennis maken met de Engelse taal en spelenderwijs deze leren. De liedjes zijn zullen absoluut uitnodigend zijn voor je kindje om al snel mee te zingen. Ook deze cd van Jingo is weer prettig compleet, met binnenin het hoesje alle songteksten!

Geef een reactie