AFAS Sprookjesweken bij de Julianatoren

Kinderliedjes nieuws
lijn paars

Tijdens de AFAS Sprookjesweken in de Julianatoren ontmoet je al jouw favoriete sprookjesfiguren. Roodkapje, Assepoester, Doornroosje en vele andere bekende sprookjesfiguren schitteren samen met Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin van 15 juli tot en met 14 augustus elke dag in maar liefst 6 shows. Iedere zaterdag tijdens de AFAS Sprookjesweken is het extra feest. De Julianatoren is op deze Zomeravonden namelijk geopend tot 20:00 uur. Met op iedere zaterdagavond een andere mini-musical met Kikker, Fien & Teun, Thomas de Stoomlocomotief en Roodkapje.

Spetterende show vol muziek

Al twee jaar vinden de AFAS Sprookjesweken plaats. Duizenden kleine bezoekers bezochten deze warme show vol muziek. Spannend, levendig en vooral een boeiende show. Bekende Nederlanders als Sita en Maud Mulder zullen de rol vertolken van je favoriete sprookjesfiguur.

Zomeravonden

Op iedere zaterdag tijdens de AFAS Sprookjesweken is de Julianatoren geopend tot 20:00 uur. Op zaterdagavond kun je naar de wervelende show van Kikker of Fien & Teun, de Sing Along van Thomas of naar de mini-musical van Roodkapje.

De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie vind je op www.julianatoren.nl

Extra informatie

lijn basis

Geef een reactie