Copyright

Een gedeelte van de kinderliedjes op kinderliedjes.info zijn ’traditionals’ en vallen niet (meer) onder het auteursrecht.

Voor de overige songteksten had Kinderliedjes.info tot 1 januari 2011 toestemming van Musi@opy voor het gebruik van de songteksten. Vanaf deze datum is Musi@copy echter opgehouden te bestaan. Voor een groot aantal kinderliedjes waarop nog auteursrecht zit, hebben we inmiddels een schriftelijke verklaring voor plaatsing, echter niet voor alle liedjes. Dit heeft mede te maken dat wij niet iedereen kunnen bereiken door bijvoorbeeld het ontbreken van de juiste contactgegevens. Mocht er een songtekst tussen zitten waarop nog auteursrecht zit en waarvan het ook niet wenselijk is dat deze door ons is geplaatst, neem dan contact op met info@kinderliedjes.info. Uiteraard zullen wij dan de tekst zo spoedig mogelijk van onze site verwijderen.

De songteksten en/of muzieknotaties op deze website mogen niet anders dan voor strikt privé-gebruik door de bezoekers van de website worden gebruikt. Iedere verdere verspreiding van de songteksten en/of muzieknotaties is niet toegestaan.

Mocht jouw songtekst in onze databasse ontbreken maar wil je er toch graag bij staan? Stuur dan een e-mail aan info@kinderliedjes.info en informeer naar de mogelijkheden.

Met toestemming

Wij hebben inmiddels onder andere (schriftelijke) toestemming voor het plaatsen van de songteksten van: Studio 100, F.J. Seeboldt EdamVolendam, Dirk Scheele, KSK Productions, DD Company (Minidisco), Lin de Laat, Meneer Jan, ABC Entertainment, Betty Sluyzer Producties, Marjolein Heine, Rattle Records, Lemniscaat, Kleischip.nl, Say Cheeze – Kids Entertainment, JB Productions, Davidsfonds/Infodok, Ukkie.eu, Gerlant van Berlaer, Tijl Damen, Jan Baeyens, Bart Dijkstra, Vara en NU !K.

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com