Het regent, het regent

no video
lijn paars

Songtekst

Het regent, het regent
De daken worden nat,
Ik wou dat ik mijn parapluutje
Maar niet vergeten had.
Wat moet ik nu beginnen,
Ik weet al goeden raad,
We stappen op de tram
Op het hoekje van de straat.
Ringting ringting
Daar komt de tram al aan,
Chauffeurtje laat je wagentje even staan.
Ringting ringting
Kom stap maar in.
Ringtingtingting
Kom stap maar in.

Extra informatie

Bronvermelding

Kinderlied
lijn basis

2 reacties

  • Dagmar Kleinfeld

    Hoi! Ik ken deze versie niet, wij zongen altijd: het regent de pannetjes worden nat. Er kwamen 2 boerinnetjes die vielen op hun kinnetjes. En allerlei varianten daarop. Of is dat een heel ander liedje? Verder mis ik bij de letter B het liedje van de blauw bil gorgel en die van de biebelebonse berg. Of staan die onder een andere letter? Groetjes

Geef een reactie