Bekijk de clip Love boat baby van K3

Love boat baby
lijn paars

Love Boat Baby is de derde single uit het nieuwe album Ushuaia, dat op 10 november 2016 uitkomt. Op het album staan onder andere de zomersingle Ushuaia en de titelsong van Iedereen K3, het nieuwe programma dat sinds deze week van maandag tot en met vrijdag rond 7.50 uur is te zien bij NPO Zappelin op 3.

Videoclip

De videoclip van Love Boat Baby werd opgenomen op een oude legerbasis. Studio 100 ging voor de opnames van deze K3 clip op zoek naar figuranten van alle leeftijden.
Meer dan 4.400 kandidaten wilden maar al te graag mee aan boord. Uiteindelijk werden 350 figuranten gekozen. Deze enthousiaste matrozen vormen samen de contouren van een drie verdiepingen tellend schip, met bovenaan in de stuurhut Hanne, Marthe en Klaasje in strak kapiteinsuniform.

Tournee

Hanne, Marthe en Klaasje brengen onder andere Love Boat Baby ten gehore in de nieuwe K3 show, waar zij vanaf januari 2017 mee op tournee gaan door Vlaanderen en Nederland.
Tevens is K3 samen met alle andere Studio 100 figuren aanwezig bij het Studio 100 Winterfestival in de Ziggo Dome in Amsterdam, dat op zaterdag 26 november wordt georganiseerd ter ere van het 20-jarig bestaan van Studio 100.

Extra informatie

Bekijk de songtekst Love boat baby

Bronvermelding

lijn basis

Geef een reactie