Nieuwe single Nielson: Nachtdienst

Kinderliedjes nieuws
lijn paars

De nieuwe single van Nielson is vandaag uitgekomen. ‘Nachtdienst’ is een uptempo track en afkomstig van Nielsons laatste album ‘Weet Je Wat Het Is’. Naast de single wordt ook een remix van ‘Nachtdienst’ uitgebracht. Nielson heeft hiervoor het dance-duo East & Young gevraagd. Het origineel is samen met de remix vanaf vandaag verkrijgbaar.

“Nachtdienst is een van de nummers van mijn album waar ik zoveel plezier aan heb beleefd tijdens het schrijven en opnemen. We stonden letterlijk te springen in de kamer en dat hoor je terug in de plaat. Het is een hele fijne partyplaat en daar hebben de heren van East & Young met hun dikke remix nog een flinke schep bovenop gedaan. Tijd om te dansen!”, aldus Nielson.

East & Young

Het uit Enschede afkomstige dance-duo East & Young heeft onlangs hoge ogen gegooid met de single ‘Make Me Feel’. Samen met het Zweedse duo Galantis produceerden ze deze titeltrack van de Netflix Original Film ‘XOXO’. Daarnaast had East & Young een eigen stage op Mysteryland en traden ze op tijdens Sensation in de Amsterdam ArenA.

Weet Je Wat Het Is

Nielson keert zaterdag 11 maart terug met ‘Weet Je Wat Het Is’ in de Heieneken Music Hall. De eerste editie van zijn eigen show vond begin dit jaar plaatsen bevatte gastoptredens van onder andere Guus Meeuwis, Paul de Munnik en Jiggy Djé.

Extra informatie

Meer leuke muzikale nieuwtjes

lijn basis

Geef een reactie