Wie zoet is krijgt alles – Sinterklaashit

Sinterklaasliedjes
lijn paars

Een miljoen views voor een nieuwe videoclip, en dat binnen slechts vier dagen. Het lukte Sinterklaas met de single ‘Wie zoet is krijgt alles’. Het is de eerste keer dat de goedheiligman een lied met clip heeft opgenomen in deze tijden van views en streams.

De afgelopen weken heeft Sinterklaas in het geheim gewerkt aan de videoclip die alle ingrediënten bevat voor een regelrechte hit: een icoon als Sinterklaas die zich dansend op de melodie van het pakkende Eviva España door een hypermodern pakjeshuis beweegt. Uit de songtekst over de groene stoomboot, virtual reality onderbroek en WiFi-hotspot in zijn mijter blijkt wel dat Sint met zijn tijd meegaat.

Hip-hop eer

Maar ook om de huidige hiphop-hype eer aan te doen, gooit de goedheiligman er zelfs een heuse ‘dab’ uit. De online reacties hierop zijn lovend: ‘Geweldig hoe hij de dab deed’ en ‘Dit wordt een nieuwe hype’.

En of het een nieuwe hype werd. Er is gretig op de herhaalbutton van de YouTube-video gedrukt, de videoclip is meer dan 2.200 keer gedeeld via Facebook én op Twitter werd de hashtag #VivaSinterklaas veelvuldig gebruikt. Afgelopen weekend maakte Sinterklaas met het lied zijn radio-primeur en kwam de single vervolgens binnen in de Top 40 ‘single releases’ en Top 40 Spotify playlist ‘nieuwe releases’.

Met bol.com

Sinterklaas heeft het lied en de clip gemaakt in samenwerking met bol.com. De Sint zorgt voor topdrukte in het pakjeshuis van de grootste winkel van Nederland. En dat mag gevierd worden, met een lied; van Sinterklaas, voor iedereen. Een extra cadeautje voor je playlist.

Extra informatie

Songtekst ‘Wie zoet is krijgt alles’
Uitgebreide database met Sinterklaasliedjes

lijn basis

Een reactie

Geef een reactie