Bezoekersactie Een leuke robot schildpad!

Winactie
lijn paars

Dit najaar konden kinderen al kennismaken met de nieuwe lijn Little Live Pets – Schildpadden. De schattige schildpadden vormen je ideale huisdier: je kunt met ze spelen, overal mee naartoe nemen, ze hebben geen verzorging nodig en zijn altijd in voor nieuwe avonturen! BOTI brengt dit voorjaar vier nieuwe schildpadden uit in deze populaire lijn van digitale speelgoeddieren. De aandoenlijke schilpadden met tot de verbeelding sprekende namen als ‘Poeder de Sneeuwschildpad’, ‘Pinky, de Aardbei-schildpad, ‘Shelly, de Prinsessenschildpad’ en ‘Bout, de Robotschildpad’ kunnen niet wachten tot ze hun nieuwe baasje krijgen!

schildpad

De digitale speelgoedlijn Little Live Pets is bijzonder populair bij kinderen en families: van vlinders, tot vogels of muisjes. Jonge dierenliefhebbers kunnen nu hun beestenboel uitbreiden met een collectie schattige schildpadden. De nieuwe schildpadden hebben prachtige kleuren en met het schildpaddenverblijf heeft jouw schildpad een fijn huisje en neem je hem overal mee naartoe.

schildpad

De Little Live Pets schildpadden zijn verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen: rood, paars, groen en ijsblauw. De schildpadden bewegen zich op land en in het water net als een echte schildpad voort. De Little Live Pets schildpad is het ideale huisdier voor kinderen: ze hebben geen verzorging nodig, houden geen winterslaap, worden nooit ziek en hebben altijd zin heeft om te spelen. Welke schildpad wordt jouw maatje?

schildpad

De schildpadden zijn verkrijgbaar bij Toys XL, Top1Toys en Bol.com. De losse schildpadden hebben een consumentenadviesprijs van € 17,99. De schildpad inclusief verblijf heeft een consumentenadviesprijs van 29,99 euro.
 

Hoe maak je kans?

Vul het deelnameformulier volledig in en like ons op Facebook! Uit alle likers (in combinatie met de door ons ontvangen volledig ingevulde formulieren) verloten we twee winnaars!

Actieperiode

Je kunt meedoen tot uiterlijk 1 april 2016. Daarna trekken we uit alle inzendingen de winnaars.

Meer informatie

Bekijk onze andere acties
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op gebied van kinderliedjes

lijn basis

Geef een reactie