De site is klaar!

Kinderliedjes nieuws
lijn paars

De site is klaar. Althans écht klaar is een website nooit, maar de nieuwe lay-out staat na maanden hard werken, eindelijk online. Ik kan geen letter meer zien. Bij de letter A en B ging het nog wel, maar na een paar weken leek het alfabet uitzichtloos. Een paar duizend pagina’s moesten worden omgezet en de tunnel leek maar donker te blijven, zelfs met mijn blik op oneindig.

Mijn huisgenoten werden gek van alle muziekjes die te horen waren tijdens het overzetten. Gelukkig zijn ze wel wat van mij gewend, dus keken ze niet echt vreemd op om tijdens de warme augustusmaand af en toe een kerstliedje te horen en tijdens de donkere dagen voor Kerstmis, liedjes over de lente.

Er bleek toch licht aan het einde van de tunnel en alle liedjes zijn inmiddels omgezet. Klaar is de site natuurlijk nooit, want er zullen altijd nieuwe kinderliedjes worden gemaakt. En dat is natuurlijk alleen maar leuk! Aankomende vrijdag zit ik weer met de sing & songwriter van KSK Productions rond de tafel om te kijken welke leuke dingen we de komende tijd gaan maken. Er ligt een plan om zelf een CD uit te brengen met onze kindermuziek. We moeten alleen nog kijken welke nummers hiervoor in aanmerking gaan komen en dan moet natuurlijk nog alles worden opgenomen in de studio. Ik heb wel een idee… maar daarover later meer.

Voor nu, een kop koffie! En dan weer blik op oneindig voor de volgende klus. Er moeten nog twee sites worden omgebouwd. Ik duik weer even onder…

Muzikale groet!

lijn basis

Geef een reactie