Nieuwe familiekomedie ‘De Klucht van Sinterklaas’

Er zijn maar weinig dingen zo betoverend als een avondje uit naar het theater met de hele familie, en dat wordt nog specialer als het om een klucht met Sinterklaas in de hoofdrol gaat. De magie van Sinterklaas komt tot leven op het podium, en de ogen van kinderen stralen van verwondering en plezier. Het is een fantastische manier om de feestdagen in te luiden en samen te genieten van een cultureel uitje.

Nieuwe familiekomedie ‘De Klucht van Sinterklaas’

Spectaculaire comeback

Dit jaar verrast Jon van Eerd iedereen met een spectaculaire comeback in de nieuwe familievoorstelling ‘De Klucht van Sinterklaas’. Hoewel hij eerder aankondigde afscheid te nemen van zijn rol als Harrie Vermeulen, kon hij deze unieke kans niet weerstaan. Voor het eerst zal hij het kostuum van de goedheiligman dragen en het publiek betoveren. Aan zijn zijde staan talenten als Dick Cohen, Priscilla Wennekes-Knetemann, Anne Deliën en Brian Verhagen. Deze sterrencast is van 18 november tot 4 december te bewonderen op Nederlandse podia. Tegelijkertijd is Jon ook bezig met de regie van ‘De Komedie over Een Bankoverval’, die op 16 oktober in première gaat.

Vertrouwde Harrie-Vermeulen-fans

Deze rol is een fantastisch en lachwekkend avontuur dat ik niet wilde missen. Het wordt een feest voor alle leeftijden, en ik kan niet wachten om de vertrouwde Harrie Vermeulen-fans samen met hun kinderen en kleinkinderen in het publiek te zien,” zegt Jon van Eerd enthousiast.

Het verhaal

Wat gebeurt er als er een schurk rondwaart in het Spaanse paleis van Sinterklaas? Hoewel de Sint een wijze man is, kan hij niet alles weten. En waarom krijgt zijn trouwe schimmel Ozosnel geen haver meer? Het lijkt erop dat alles in het honderd loopt en dat Sinterklaas in niets anders dan zijn ondergoed naar Nederland moet reizen. Maar dan verschijnen de tweelingbroers Tonnie en Ronnie ten tonele. Samen met alle kinderen in het publiek bedenken zij een slim plan om de schurk te ontmaskeren en de dag te redden.

Een avondje naar ‘De Klucht van Sinterklaas’ belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol humor, avontuur en natuurlijk de magie van het Sinterklaasfeest. Mis het niet!

Meer informatie en tickets: www.pretpakhuis.nl

Extra informatie

Volledige hoofdcast van De 3 Biggetjes voorgesteld!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto’s: Sudio 100

lijn basis