Volledige hoofdcast van De 3 Biggetjes voorgesteld!

Het podium is klaar om opnieuw tot leven te komen met de sprankelende magie van de musical “De 3 Biggetjes“. Dit betoverende verhaal wordt opnieuw verteld, maar nu met een gloednieuwe cast en een frisse benadering. Michiel De Meyer, Gio Kemper en Louis Thyssen transformeren zich in de speelse wolven Willy, Waldo en Wuppert. Opmerkelijk genoeg neemt Peter Thyssen de rol van hun vader, wolf Baltimoor, op zich—een rol die de realiteit nabootst, aangezien hij de echte vader is van Louis Thyssen, die Wuppert speelt. Peter Thyssen is geen vreemdeling voor deze productie; hij vertolkte in 2003 al een wolfenrol. Walter Baele zal het publiek betoveren als de slinkse vos Loewie.

Volledige hoofdcast van De 3 Biggetjes voorgesteld!

Vliegende start

De première van deze langverwachte productie is vastgesteld op 10 februari 2024 en zal daarna te bewonderen zijn in toonaangevende theaters in zowel Vlaanderen als Nederland. De ticketverkoop heeft al een vliegende start genomen, met meer dan 90.000 verkochte kaarten tot nu toe.

Na de aankondiging dat de show in 2024 zou terugkeren, raakten de tickets in een oogwenk uitverkocht. De eerdere edities van de musical in 2003 en 2007 waren al een doorslaand succes, en het lijkt erop dat Marthe, Hanne en Julia dit in 2024 nog eens zullen herhalen, maar dan in een geheel vernieuwde en grandioze uitvoering. Het podium wordt ook gedeeld met Marie Verhulst, die de rol van het konijn Pluisje op zich neemt, en Nurlaila Karim, die zal schitteren als Mama Big.

Onvergetelijke ervaring

Met een mix van spanning, verbeelding en een snufje romantiek belooft “De 3 Biggetjes” een onvergetelijke ervaring te worden. Mis het niet!

Marthe: “Van de muziek van “De 3 Biggetjes” word je opslag goed gezind!

Hanne: “Ik heb echt zoveel zin in dit avontuur! En met deze hoofdcast wordt het zeker en vast een echt feestje!”

Julia: “Ik kijk enorm uit naar deze volgende grote stap in mijn nog jonge carrière als lid van K3. Laat die première maar komen!”

Magische theaterervaringen

Met een indrukwekkend portfolio aan familievriendelijke musicals zoals Sneeuwwitje, Pinokkio en Alice in Wonderland, heeft Studio 100 een reputatie opgebouwd voor het creëren van magische theaterervaringen. De vernieuwde versie van “De 3 Biggetjes” belooft een unieke blend van nostalgie en vernieuwing te worden, die zowel de oorspronkelijke aanhangers als nieuwe fans zal aanspreken. Verwacht een meeslepende vertelling, prachtig ontworpen outfits en oogverblindende scènes die het publiek zullen fascineren.

Deze langverwachte voorstelling maakt haar debuut op 24 februari 2024, en is vervolgens te zien op prominente podia in Vlaanderen en Nederland. Of je nu een doorgewinterde liefhebber van musicals bent of een nieuwe fan, “De 3 Biggetjes” belooft een onvergetelijk spektakel te worden dat de harten van jong en oud zal veroveren.

Maak kennis met de volledige cast

Knirri – Marthe De Pillecyn

Knarri – Hanne Verbruggen

Knorri – Julia Boschman

Willy -Michiel De Meyer

Waldo -Giovanni Kemper

Wuppert -Louis Thyssen

Mama Big -Nurlalia Karim

Vader Wolf – Peter Thyssen

Pluisje – Marie Verhulst

Vos Loewie – Walter Baele

Voor meer informatie, zie: de3biggetjes.live

Extra informatie

De 3 biggetjes zijn terug, met een splinternieuwe videoclip!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto’s: Sudio 100

lijn basis