Disney On Ice na 4 jaar weer terug in Nederland

Na een afwezigheid van vier jaar keert Disney On Ice eindelijk terug naar Nederland. Dit tot groot enthousiasme van kinderen en volwassenen. Deze sprankelende show combineert de magie van Disney met de pracht en elegantie van kunstschaatsen. Dit zorgt voor een betoverende ervaring voor het hele gezin.

Van vrijdag 22 december t/m zaterdag 30 december is de nieuwe show Disney On Ice presenteert Durf te Dromen te zien in Jaarbeurs Utrecht.  Om te vieren dat Disney On Ice terugkomt naar Nederland, start de ticketverkoop dinsdag 20 juni met een speciale pre-sale aanbieding.

Disney On Ice na 4 jaar weer terug in Nederland

Wat maakt Disney On Ice zo speciaal?

Het is niet alleen de kans om geliefde Disney-figuren tot leven te zien komen op het ijs. Het is ook de manier waarop het showelement wordt gecombineerd met hoogwaardige sportprestaties. De schaatsers brengen de verhalen van Disney tot leven met indrukwekkende sprongen en pirouettes. Ondersteund door oogverblindende kostuums en adembenemende decors.

Daarnaast is de muziek een essentieel onderdeel van de ervaring. De bekende liedjes uit de Disneyfilms worden live gespeeld, waardoor het publiek wordt meegezogen in de wereld van Disney. Het is een gelegenheid om samen met je geliefden te zingen, te lachen en de magie van Disney te beleven zoals je die nog nooit eerder hebt ervaren.

Durf te Dromen

De spectaculaire ijsshow Durf te Dromen zit vol magische momenten, adembenemende schaatskunsten, favoriete Disney-liedjes en tijdloze verhalen als Frozen, Vaiana, Aladdin, Coco, Belle en het Beest, De Kleine Zeemeermin, Rapunzel, De Prinses en de Kikker die tot leven komen op het ijs.

Eeuwige winter

Miguel uit Disney Pixar’s Coco brengt het feest van Día de los Muertos naar het ijs. Zeil mee met de dappere Vaiana en Maui en breng het gestolen hart van Te Fiti terug. Ontdek de kracht van liefde samen met Anna en Elsa terwijl ze de eeuwige winter proberen te stoppen, zing mee met Aladdin, Genie en Jasmine terwijl hun avontuur hen meeneemt naar een nieuw begin en laat je inspireren door de kracht, vastberadenheid en vriendelijkheid van de Disney prinsessen.

De shows zijn geheel Nederlands gesproken en gezongen, met bekende stemmen uit de Disney-films. Op veler verzoek is er op zaterdagavond 23 december een speciale Engelstalige show (OV) met de originele voicecast.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.DisneyOnIce.nl

Extra informatie

De magie van kinderliedjes over Disneyfiguren

Bronvermelding

© afbeelding: Disney

lijn basis