Droom even weg in de wereld van Disneyland Paris

Kinderliedjes nieuws


lijn paars

Bijna ieder kind droomt wel eens van een bezoekje aan Disneyland Paris en misschien is die droom niet slechts voorbehouden aan kinderen… Menig volwassene vermaakt zich net zo goed kostelijk in dit prachtige park.
Enige tijd geleden ging de redactie van Kinderliedjes.info naar Disneyland Paris. We hebben daar een heerlijke dag doorgebracht, omringd door alle Disneyfiguren. De kids genoten vooral van de vele spannende attracties en het knuffelen met hun grote Disney helden. Eigenlijk is er teveel om in één dag te bezoeken, een groot deel van het park hebben we niet eens kunnen bezoeken. Leuker is het om twee of drie dagen in het park door te brengen. Dan heb je ook écht de kans van alle attracties te genieten. Plus de vele extra’s natuurlijk!

Ben je dat toevallig van plan? Dan hebben wij een leuke tip, want… je kunt er nu met korting naar toe! Er is onlangs een nieuwe aanbieding van start gegaan, waarbij je tot 25% korting kunt krijgen op de toegang en verblijf! Daarnaast krijg je een gratis ontbijt en diner! Dan wordt een bezoekje aan dit prachtige park, natuurlijk wel héél erg leuk!

Het verblijf is inclusief

– Hotelovernachting(en) in een Disney® Hotel inclusief toeristenbelasting
– Onbeperkt toegang tot beide Disney® Parken voor iedere dag van het verblijf
– Gratis ontbijt en 3-gangen diner per persoon per nacht
– Gratis “Pause Gourmande” (tussendoortje) per persoon per nacht
– FASTPASS®: sta minder lang in de rij bij de meest populaire attracties!
– Extra Magische Uren

Extra informatie

– Mogelijkheid om gratis te upgraden van Halfpension naar Volpension
– Het gratis Halfpension is te gebruiken voor een maaltijd met Disney Figuren of een upgrade (tegen betaling) naar Buffalo Bill’s Wild West Show…met Mickey en zijn vrienden.
– Bij boeking van deze aanbieding ontvangen gasten bovenop de tot 25% korting, één Halfpension maaltijdvoucher per persoon per nacht gratis, welke afhankelijk is van het gekozen hotel:

Halfpension Standaard t.w.v. €28 per volwassene per nacht en €14 per kind per nacht gratis bij verblijf in: Disney’s Hotel Santa Fe, Disney’s Hotel Cheyenne en Disney’s Davy Crockett Ranch

Halfpension Plus t.w.v. €35 per volwassene per nacht en €16 per kind per nacht gratis bij verblijf in: Disney’s Sequoia Lodge, Disney’s Newport Bay Club en Disney’s Hotel New York

Halfpension Premium t.w.v. €59 per volwassene per nacht en €30 per kind per nacht gratis bij verblijf in: Disneyland® Hotel

Wat is FASTPASS® Service?

Het park is populair en dat merk je onder andere aan de lange rijen bij populaire attracties. Om te voorkomen dat je kostbare tijd in het park verloren gaat, kun je gebruik maken van de FASTPASS® Service. Met deze pas kun je een plekje in een attractie ‘reserveren’. Je boekt tussen een bepaalde tijd een plekje en wanneer het zo laat is, loopt je naar de attractie en – via een speciale ingang – ga je naar binnen. Mocht hier al een rij staan, is deze vele malen korter dan wanneer je in de normale rij gaat staan. Handig dus!

Extra informatie

Bronvermelding

lijn basis

Geef een reactie