Hallo kleutertje

Titel Hallo kleutertje
Artiest Raimond Lap
Label HNS Music
EAN 8713612974226
Aantal liedjes 14
Bestellen Bol.com

Hallo Kleutertje is de opvolger van Hallo Peutertje en werd speciaal geschreven en gecomponeerd door Raimond Lap, die zich nu al jaren, met veel succes, toelegt op de vervaardiging van CD’s voor kinderen. Leuk en leerzaam:
Een CD voor kleuters moet ten eerste gewoon leuk zijn, ten tweede moet een kleuter er wat van kunnen leren. Dat is althans de mening van Raimond Lap, die al sinds zijn eerste CD voor baby’s educatieve elementen toevoegt aan zijn CD’s. Op Hallo Kleutertje komen kinderen aan het woord, hun belevingswereld staat op deze CD centraal. Kortom, een aparte CD met op bepaalde momenten een knipoog naar ouders. Die moeten tenslotte ook met plezier naar de CD kunnen luisteren. Raimond Lap is inmiddels internationaal bekend om zijn bijzondere producties, speciaal voor kinderen.

Tracklist

01. Do Re Mi
02. Nee, Nee, Nee
03. Op De Basisschool
04. Met Veel Mayonaise)
05. Lekker Zingen
06. Boze Tonget Jes
07. Als Twee Druppels Water
08. Geluid Jes Maken
09. Kietelen
10. Blijf Je Bij Me
11. Zon, Zee, Waterkant
12. Trio Of Kwartet
13. Rommelliedje
14. Slaap Maar Zacht

Onze mening

Een cd vol met leuke – voor je peuter of kleuter – aansprekende liedjes. De teksten blijven dicht in de buurt van het wereldje van je kleuter (en met een titel als: ‘Nee, nee, nee, begrijp je vast wat we bedoelen) en de muziek is afwisselend. Je kindje zal de cd snel meezingen!

Geef een reactie