Kidz DJ I love disco

Titel I love disco
Artiest Kidz DJ
Label Rattle Records
EAN 9789079179039
Aantal liedjes 13
Bestellen Bol.com

De Kidz-DJ draait op deze cd de grootste discoklassiekers. De hits zijn speciaal voorzien van Nederlandstalige teksten met thema’s die kinderen aanspreken. Een vrolijke cd voor kids en een feest van herkenning voor hun ouders! Een “must have” voor iedere lange autoreis of gewoon voor thuis om op te dansen.

Tracklist

01. Ik hou van Disco (Lost in music)
02. Ik ben jarig! (Brand new day)
03. Niet slapen (I’m so excited)
04. (Intro Mamma, jij en ik)
05. Mamma, jij en ik (You and me)
06. Mijn pappa die is cool (Daddy Cool)
07. Dans, dans maar met me mee (Boogie Wonderland)
08. Wij gaan op vakantie! (Celebration)
09. Wil je met me spelen vanaag? (Voulez-vous coucher avec moi?)
10. ‘k Ben ziek! (Le freak)
11. Sonny (Sunny)
12. Opa & oma (Crying at the discotheque)
13. Kidz-DJ (Staying alive)

Onze mening

Wat een leuke CD! Goede herinneringen uit de ‘Discotijd’ komen naar boven. Visioenen van glitterbollen, rookpluimen, zeepbellen en een dansende menigte op de discovloer. Super, ik waan mezelf weer 16! Waarschijnlijk zullen de melodieën je kindje (nog) niets zeggen, maar de liedjes zijn hartstikke leuk dus hij zal ze vast snel leren en mee zingen! En mama’s en papa’s: wel de nieuwe teksten leren, anders klinkt het voor geen meter in de auto naar Zuid-Frankrijk! Gelukkig zit er een boekje bij de CD met alle teksten!

Geef een reactie