Voeg een vleugje nostalgie toe aan je trouwkaart

Als kind zongen we liedjes over sprookjes en droomden we van prinsen en prinsessen, van kastelen en van magische avonturen. Nu we volwassen zijn, hebben we de kans om onze eigen sprookjes te leven. En wat is er meer sprookjesachtig dan een bruiloft? Het is de dag waarop we onze eigen prins of prinses trouwen, omringd door onze dierbaren, in een setting die rechtstreeks uit onze dromen lijkt te komen. En bij een bruiloft, hoort een trouwkaart want feestvieren doe je immers niet alleen.

En als je dan bezig bent de perfecte trouwkaart bij Kaartje2go uit te zoeken, waarom voeg je dan niet een vleugje nostalgie toe met een (of meerdere) regel(s) uit een kinderliedje? Deze melodieën uit onze kindertijd dragen vaak een eenvoudige, maar diepe boodschap van liefde, vriendschap en vreugde – perfect voor de aankondiging van je grote dag.

Voeg een vleugje nostalgie toe aan je trouwkaart met regels uit kinderliedjes

De magie van kinderliedjes op je trouwkaart

Kinderliedjes zijn vaak de eerste liedjes die we leren, en ze blijven bij ons, lang nadat we zijn opgegroeid. Het toevoegen van een regel uit een geliefd kinderliedje aan je trouwkaart kan een zoete herinnering zijn aan de eenvoudige vreugden van de kindertijd en het pad dat je hebt afgelegd om deze mijlpaal in je leven te bereiken.

Bijvoorbeeld, neem de populaire kinderklassieker “Dikkertje Dap”. De regels “Dikkertje Dap, zat op de trap, ’s morgens vroeg om kwart over zeven” kunnen een mooie metafoor zijn voor de opbouw naar je huwelijksdag, waarbij elke stap je dichter bij het altaar brengt.

Bruiloft op de boerderij

Niet alleen de teksten, maar ook de beelden en thema’s in kinderliedjes kunnen een prachtige inspiratiebron zijn voor het ontwerp van je trouwkaartjes. Bijvoorbeeld het nostalgische kinderliedje “Bruiloft op de boerderij“. Dit vrolijke liedje brengt beelden van een feestelijke gebeurtenis op het platteland, en het kan de perfecte inspiratie zijn voor een unieke trouwkaart. Stel je een kaart voor met een charmante illustratie van een boerderij, compleet met een bruid en bruidegom in de schijnwerpers, omringd door vrolijke dieren en gasten. De tekst van het liedje kan prachtig in het ontwerp worden verwerkt, misschien rondom de randen van de kaart of als een achtergrondverhaal in het ontwerp.

Bij Kaartje2go kun je eigen foto’s en ontwerpen uploaden om een unieke trouwkaart te creëren. Als je bijvoorbeeld een foto hebt van een boerderij waar je speciale herinneringen aan hebt, of een foto van jezelf en je partner in boerderijstijl, kun je deze gebruiken als de hoofdafbeelding van jullie kaart. Voeg vervolgens de teksten en illustraties toe die je wilt, en voilà – je hebt een trouwkaart die perfect past bij jullie thema.

En als je nog verder wilt gaan, kun je overwegen de bruiloft te houden in een echte boerderijsetting, geïnspireerd door het liedje!

Eenvoudig uitproberen

Bij Kaartje2go bieden ze een breed scala aan voordelen voor het bestellen van je trouwkaarten. Ze begrijpen dat je trouwkaarten een persoonlijke en unieke uitstraling moeten hebben, en daarom zorgen ze dat je de perfecte kaart kunt vinden en volledig kunt aanpassen aan jullie wensen. Je kunt eenvoudig je eigen ideeën uitproberen. Andere redenen om je trouwkaartjes bij Kaartje2Go te bestellen:

Gratis proefdruk
Op deze manier kun je de kwaliteit van de kaart ervaren en er zeker van zijn dat deze aan je verwachtingen voldoet voordat je de definitieve bestelling plaatst.

Uitgebreide galerij met aanpasbare kaarten
Het aanbod varieert van klassiek en elegant tot modern en trendy. Bovendien kun je de kaarten volledig aanpassen met je eigen tekst, foto’s, kleuren en lettertypen.

Diverse extra’s
Om je trouwkaart nog specialer te maken kun je kiezen uit allerlei extra’s. Denk hierbij aan bijpassende enveloppen, sluitzegels en adresetiketten. Daarnaast kun je ook RSVP-kaarten, save-the-date kaarten, bedankkaarten en zelfs menukaarten bestellen, allemaal in dezelfde stijl als je trouwuitnodiging.

Foliedruk en verschillende sets
Met foliedruk kun je bepaalde elementen van de kaart laten glanzen in goud, zilver of een andere metallic kleur. Daarnaast kun je bij Kaartje2go trouwkaarten bestellen in verschillende sets, zodat je gemakkelijk het gewenste aantal kaarten kunt kiezen dat past bij jullie gastenlijst.

Groene waarden
Alle kaarten worden CO2-neutraal gedrukt. Er wordt papier gebruikt dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Zo kun je jouw trouwkaarten met een gerust hart bestellen, wetende dat je bijdraagt aan het behoud van het milieu. Dat geeft de trouwkaart in “Bruiloft op de boerderij-sfeer” nog een extra groene touch!

Extra informatie

Songtekst Bruiloft op de boerderij
De magie van kinderliedjes over Disneyfiguren

Bronvermelding

© tekst en fotografie: Marion Middendorp

lijn basis