Op stap met Dirk Scheele

Op stap met Dirk Scheele
lijn paars

Maak je op voor een gloednieuw muzikaal avontuur met kinderpopster Dirk Scheele in zijn allereerste bioscoopfilm: Op stap met Dirk Scheele. Dit jaar viert de vrolijke kinderzanger zijn 25-jarig artiestenjubileum. Dirk Scheele is al iedere schooldag te zien tijdens het Nick Jr. blok op TV-zender Nickelodeon, heeft verschillende theatershows gelanceerd en vanaf juli zingt hij voor het eerst de Nederlandse bioscoopbezoekers toe. In de film zijn gastrollen weggelegd voor onder anderen Anky van Grunsven, Mylène & Rosanne, Joes Boonen en Peter Lusse. Op stap met Dirk Scheele is gemaakt in samenwerking met Dirk Scheele Producties en Nick Jr. De distributie wordt verzorgd door Just Film Distribution en Just4Kids en de film is vanaf juli te zien in de bioscoop.

Kinderen van alle leeftijden

Dirk Scheele neemt kinderen van alle leeftijden mee op een vrolijk en muzikaal avontuur in zijn eerste bioscoopfilm, Op stap met Dirk Scheele. Hij gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een prachtig paleis, gaat voor de allereerste keer paardrijden op de manege van amazone Anky van Grunsven en zet de hele groentewinkel op stelten met de Broccolirock. Dirk duikt de jungle in als zijn grote vriend Japie het Aapie kwijt is. Hij krijgt in zijn zoektocht hulp van een papegaai, een slang en een heuse tijger!

Muzikaal feestje

Zing mee met de bekende liedjes van Dirk en geniet van gloednieuwe liedjes die je niet snel zult vergeten. Dirk maakt van iedere belevenis een muzikaal feestje.

Releasedatum: vanaf juli 2018
Kijkwijzer: alle leeftijden
Speelduur: 60 minuten

Meer informatie

Meer Kinderliedjesnieuws

Bronvermelding

lijn basis

Geef een reactie