Prinsessia ruilt prinsessenschool tijdelijk in voor Nederlandse theaters!

Kinderliedjes nieuws
lijn paars

Goed nieuws voor de fans van Prinsessia, want Roos, Linde, Iris, Madeliefje en Violet ruilen de prinsessenschool tijdelijk in voor de Nederlandse theaters! Studio 100 presenteert het theaterdebuut van de succesvolle televisieserie Prinsessia. Het verhaal van de theatershow gaat over een cadeau dat de prinsessen van kok Basiel krijgen, een ware droomtroon. Als je op deze troon in slaap valt, heb je de allermooiste dromen. Maar wanneer de prinsessen dit proberen, eindigen hun mooie dromen elke keer in nachtmerries… Lukt het om te achterhalen wie of wat hun dromen verstoort? En zullen zij ooit nog een keer kunnen dromen zonder nachtmerries? Dat is te beleven in deze allereerste theatershow van Prinsessia! Na de voorstelling is er ook nog de mogelijkheid om met de vijf prinsessen op de foto te gaan. Voor de kleine fans van Prinsessia dus de ultieme kans om hun favoriete prinsessen in het echt te zien en ontmoeten!

Theatershow

De Prinsessia theatershow ‘Droomtroon’ is vanaf 16 maart tot en met 5 juni 2016 te zien in de Nederlandse theaters. Dus trek je stoerste prinsenpak en mooiste prinsessenjurk aan en bezoek de wereld van prinsesjes en kastelen!

Tickets

Speeldata, tickets en meer informatie zijn te vinden op www.studio100.com.

Nieuwe clip

Hoe leuk, toepasselijk en romantisch… Op Valentijnsdag komt de nieuwe videoclip van Prinsessia uit: ‘Zo verliefd’! Je kunt eventueel het liedje nu al op iTunes downloaden. Misschien kun je je geheime liefde hier mee wel verrassen?
 

lijn basis

Een reactie

Geef een reactie