Radio Lawaaipapegaai – Overzicht

Hieronder vind je een ruime verzameling songteksten van kinderliedjes afkomstig van Radio Lawaaipapegaai. Oude, nieuwe, bekende en minder bekende liedjes. We proberen er voor te zorgen, zo compleet mogelijk te zijn. Weet je een kinderliedjes van Radio Lawaaipapegaai dat nog ontbreekt? Laat het ons vooral weten.

lijn paars

A

Armen strekken

B

Bah wat een dag
Bestaat-niet-land

C

Cadeautje cadeautje

D

Daar vliegt mijn muts
Dag juf dag school
Dwarrel dwarrel

E

Een ongelukje is nooit leuk

G

Gefeliciflapstaart

H

Handen wassen
Het is ongelooflijk dat dat kan
Hoog is een berg

I

Ik ga op reis
Ik heb een beest
Ik heb een rooie telefoon
Ik kruip op de grond
Ik schrijf je een brief
Ik wil nog niet naar bed
Ik woon in een huis
In een kist bij ons op zolder

K

Kabouters met zo’n puntmuts op
Klokkijkles

L

Lekker rennen

M

Mijn vader rookt pijp

O

Onweer in de lucht
Op de rug van mijn oom

R

Rimpeltje kraaienpoot

Z

Zand op je boterham

De Dalton Sisters overzichtspagina
lijn basis