Sing vanaf 14 december 2016 in de bioscoop!

Kinderliedjes nieuws
lijn paars

Nog even geduld, maar vanaf 14 december 2016 kun je genieten van de film ‘Sing’ in de bioscoop. De film is van Universal Pictures en zal vertoond worden in in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

Universal Pictures International brengt in 2016 twee animatiefilms uit van Illumination Entertainment. Als eerste The Secret Life of Pets (Huisdiergeheimen) die op 3 augustus in de Nederlandse bioscopen verschijnt en vervolgens de muzikale comedy SING, die vanaf 14 december te zien zal zijn.
In de Engels gesproken versie zullen de stemmen van de hoofdpersonages worden ingesproken door Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Tori Kelly, John C. Reilly, Taron Egerton en Scarlett Johansson. De personages in SING nemen deel aan een talentenjacht en daarom zullen de stemacteurs diverse bekende popsongs zingen.

De sliksplinter nieuwe trailer kun je nu alvast bij ons bekijken!

Waar gaat de film over?

In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon (Matthew McConaughey). Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden.
Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden.

Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis (Seth MacFarlane) die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant (Tori Kelly) met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes (Reese Witherspoon); een jonge gangster-gorilla (Taron Egerton) die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken (Scarlett Johansson) die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Sing is geschreven door

SING is geschreven en geregisseerd door Garth Jennings (Son of Rambow, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy) en geproduceerd door Chris Meledandri en Janet Haley. De film bevat meer dan 85 bekende pop songs, gezongen door bekende Hollywood acteurs in de originele versie. Voor de Nederlands gesproken versie wordt muzikaal talent van eigen bodem gecast.

lijn basis

Geef een reactie