De 3 biggetjes zijn terug, met een splinternieuwe videoclip!

K3, het populaire muzikale trio dat generaties van jonge fans heeft vermaakt, brengt nieuw leven in hun klassieke musical “De Drie Biggetjes“. Deze muzikale bewerking van het sprookje heeft altijd al een magische aantrekkingskracht gehad op kinderen en volwassenen in zowel Nederland als Vlaanderen. Nu is het trio terug met een nieuwe versie van de musical en de daarbij horende nummers. Lees verder om meer te weten te komen over deze spannende ontwikkelingen.

De 3 biggetjes zijn terug, met een splinternieuwe videoclip!

Gloednieuwe videoclip

Het geliefde muziektrio K3 onthult een gloednieuwe videoclip voor hun tijdloze hit “De 3 Biggetjes”. Deze clip fungeert als een spannende teaser voor de aanstaande, gemoderniseerde versie van hun geliefde musical. De aankondiging dat de musical in 2024 zal terugkeren naar Nederland en Vlaanderen werd met veel vreugde ontvangen, en kaarten zijn razendsnel verkocht voor deze aankomende, spectaculaire uitvoering. Op 23 augustus is de vernieuwde single gelanceerd en de videoclip zal op 25 augustus om 17:00 uur voor het eerst te zien zijn.

Sinds woensdag 23 augustus is de nieuwe single te beluisteren. De videoclip is vanaf vrijdag 25 augustus om 17u00 te bekijken op het K3 YouTube kanaal.

Twintig jaar geleden!

De eerste uitvoering van het nummer “De 3 Biggetjes” dateert al van 2003 en was oorspronkelijk vertolkt door Karen, Kristel en Kathleen, de oorspronkelijke K3-leden. De clip wist miljoenen jongeren in Nederland en Vlaanderen te betoveren, en heeft met meer dan 20 miljoen views een blijvende indruk gemaakt. Nu nemen Hanne, Marthe en Julia het stokje over.

De clip is opgenomen in het betoverende Warredal recreatiegebied en de K3-leden zijn te zien in levendige en kleurrijke kleding. Omgeven door energieke dansers in een bosrijke setting wordt de videoclip een echt festijn voor de biggetjes!

De 3 biggetjes zijn terug, met een splinternieuwe videoclip!

Nieuw album “De 3 Biggetjes”

Een nieuw album getiteld “De 3 Biggetjes” zal later dit jaar verschijnen, met alle beroemde songs van de vernieuwde musical, waaronder ook deze nieuw uitgebrachte single.

Hanne is enthousiast: “Ik kijk enorm uit naar dit nieuwe avontuur. Het is geen geheim dat een musical al heel lang hoog op onze wensenlijst staat.

Marthe vult aan: “De muziek van ‘De 3 Biggetjes’ maakt je direct vrolijk. Het wordt een geweldig feest!

Julia kan niet wachten: “Dit is een fantastische volgende stap in mijn relatief nieuwe loopbaan als K3-lid. Ik kan niet wachten tot de première!

Met deze gloednieuwe aanpak en de terugkeer van de musical, is het duidelijk dat “De 3 Biggetjes” wederom een fantastisch succes wordt voor K3 en hun legioenen fans.

Voor meer informatie en tickets, zie www.de3biggetjes.live

Extra informatie

K3 lanceert nieuw musical-album ‘De 3 Biggetjes’

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto’s: Studio 100

lijn basis