K3 lanceert nieuw musical-album ‘De 3 Biggetjes’

Welkom bij de betoverende wereld van “De 3 Biggetjes”! Voor liefhebbers van K3 is dit een niet te missen ervaring. Met een frisse twist worden de bekende melodieën uit de populaire musical “De 3 Biggetjes” nu opnieuw gebracht door Marthe, Hanne en Julia. Vanaf 17 november zijn deze hernieuwde versies overal te beluisteren. Daarnaast wordt er een speciale dubbel-vinyl uitgebracht, waarmee de magie van de muziek nog intenser wordt. Zing mee met de legendarische liedjes en bereid je voor op de musical, die al indrukwekkend 120.000 tickets heeft verkocht. Een unieke kans om deel uit te maken van de magie van K3!

K3 lanceert nieuw musical-album 'De 3 Biggetjes'

De 3 Biggetjes

De K3 musical “De 3 Biggetjes” is een klassieker uit het repertoire van de populaire Belgische meidengroep K3. Deze musical vertelt het bekende sprookje van de Drie Kleine Biggetjes, maar met een unieke K3-twist. In deze productie spelen de leden van K3 de hoofdrollen, waarbij ze elk een van de biggetjes vertolken.

De musical combineert pakkende liedjes en levendige dansnummers, typerend voor K3, met een verhaal dat zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. Het verhaal volgt de avonturen van de drie biggetjes die elk hun eigen huisje bouwen en de uitdagingen die ze tegenkomen wanneer de grote boze wolf probeert hun huizen omver te blazen.

Kleurrijke decors

“De 3 Biggetjes” staat bekend om zijn kleurrijke decors, energieke uitvoeringen en natuurlijk de aanstekelijke muziek die K3 kenmerkt. Deze musical heeft niet alleen bijgedragen aan het succes van K3, maar is ook een geliefd onderdeel geworden van de jeugdcultuur in België en Nederland. Het is een uitstekend voorbeeld van hoe een traditioneel sprookje opnieuw kan worden geïnterpreteerd op een manier die zowel verfrissend als vermakelijk is.

Een nieuw jasje

Hanne, Marthe en Julia nemen je mee naar het grote dierenbos in deze nieuwe versie van het originele album. Tussen de vijftien nummers staan echte dansplaatjes, zoals ‘De 3 Biggetjes’ en ‘Verliefd’. Maar je kan ook meezingen met het wondermooie ‘Amor’, of ‘Zonder liefde’. Waan je je eerder een stoere wolf? Dan zijn er natuurlijk ook nog liedjes zoals ‘Het is gedaan met de biggen’, ‘We eten konijn’ en ‘Pas toch op voor de grote boze wolf’.

Julia: “Het was altijd al mijn grootste droom om mee te mogen spelen in De 3 Biggetjes! De release van de cd betekent dat dit avontuur eindelijk gaat beginnen. Ik heb er enorm veel zin in!

Hanne: “De 3 Biggetjes wordt onze eerste musical, dus dit album inzingen was echt een mijlpaal voor ons als K3. Dat we na al die jaren nog steeds samen nieuwe dingen mogen ontdekken, vind ik geweldig.

Marthe: “De soundtrack werd jaren geleden al zo wondermooi geschreven. Deze iconische nummers op een verfrissende manier weer mogen inzingen voelde enorm speciaal. ‘Amor’ is toch wel mijn favoriet, het wordt fantastisch om dat live te mogen brengen in het voorjaar!

Nu ook op dubbel-vinyl

Vanaf 17 november kan je het album overal beluisteren! Naast de klassieke cd, is er ook een unieke dubbel-vinyl voor een extra beleving. Wie niet kan wachten tot de première van de musical in februari 2024 kan beginnen!

Voor meer informatie en tickets, zie www.de3biggetjes.live

Extra informatie

De 3 biggetjes zijn terug, met een splinternieuwe videoclip!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto’s: Studio 100

lijn basis