Buddy Vedder wint opnieuw Zapp Award Beste Jeugdpresentator

Kinderliedjes nieuws
lijn paars

De Zapp Awards 2019 werden zaterdagavond jl. uitgereikt tijdens de live uitzending in de Vorstin in Hilversum. De presentatie was dit jaar in handen van Klaas van Kruistum en Saskia Weerstand. De zanger en presentator, die al twee seizoenen dezelfde prijs in de wacht sleepte, versloeg deze editie Rachel Rosier en Freek Vonk. De 24-jarige Vedder presenteerde vanaf 2015 tot juni 2018 het kinderprogramma Zapp Kids Top 20 en Lang Leve De Muziek Show.

“Het blijft super bijzonder om zoveel waardering van je publiek te krijgen. Ik ben enorm trots dat ik al 3 jaar op rij deze award in ontvangst mag nemen. Zo’n prijs als deze geeft toch altijd een flinke boost richting de aankomende projecten.”

Beat van je Hart

Hoewel veel mensen Buddy kennen als acteur uit ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, als presentator van ‘Lang Leve de Muziek Show’ en als winnaar van ‘Dance Dance Dance’, weten weinig mensen dat Buddy’s grote liefde eigenlijk muziek is. Zijn nieuwe single ‘Beat van je Hart’ is recent verschenen. De ambitieuze zanger heeft de afgelopen twee jaar in samenwerking met Solid Entertainment veel energie gestoken in het componeren van liedjes. Zo schreef hij vele teksten zelf en werkte hij ook samen met Paul Sinha, Roel van Velzen, Lucas Hamming en anderen.

Extra informatie

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

lijn basis

Geef een reactie