Circusprinses

Titel Circusprinses
Artiest Elly Zuiderveld-Nieman
Label Persian Surgery
EAN 3800065711135
Aantal liedjes 12
Bestellen Bol.com

Ruim veertig jaar na haar debuut als zangeres en een lange samenwerking met Rikkert, die nog altijd voortduurt, komt Elly met een solo-cd.
Ze is moeder en oma, met een hoop levenservaring, maar nog altijd jong van hart: steeds weer weet ze met haar sprankelende stem en ontroerende teksten veel mensen te raken.
Een cd als een warme deken, heel persoonlijk en intiem, Elly op haar best. Liedjes over haar jeugd en haar dromen, over verlies en gemis, over troost en ontferming, een heus liefdeslied en een gebed voor alle vrouwen. Iedereen kan zich wel ergens in herkennen.
Met geïnspireerde muzikanten, waaronder een strijkkwartet, prachtig gearrangeerd door Dick Le Mair.

Tracklist

01) Circusprinses
02) Warme deken
03. Wiegelied
04) Zusjes
05. Gebroken wit
06. Tegenwind
07) Vallen en opstaan
08) Op blote voeten
09) Bij elkaar
10) Kleine meisjes
11) Voor alle vrouwen
12) Vluchtland

Onze mening

Misschien ken je Elly Nieman wel van het populaire (en muzikale) kinderprogramma Elly en de wiebelwagen? Of ben je al bekend met haar volwassen repertoire? Want of Elly nou voor kinderen zingt of voor volwassenen, haar stem klinkt altijd prachtig en de liedjes weet ze vol gevoel te brengen.
Op deze CD zingt Elly een aantal prachtige nummers die bij de meeste (groot)moeders herkenning zal los maken. Haar stem neemt je mee naar je eigen ervaring. Een cd om samen met je dochter of zoon naar te luisteren, mee te zingen en je mee te laten voeren naar gevoel en liefde…
Laat je verrassen of veras een moeder of oma met deze prachtige cd! Succes verzekerd want deze CD is ontroerend en mooi, gevoelig en herkenbaar!

Een reactie

  • Henny Weldering de Vos

    Beste Elly ,
    Wil je graag spreken ik ben de schoondochter van Mariska de vrouw van de schrijver van het boek .
    Wij vinden het lied van Mariska de Circusprinses erg leuk de achterkleindochter van Mariska heet Milena Mariska.
    Wij kunnen je nog heel veel vertellen zou super leuk zijn.

Geef een reactie