Samson & Marie brengen hun nieuwste zomersingle “De Antillen” uit

Samson & Marie, het populaire duo geliefd bij jong en oud, kondigen met veel enthousiasme de release aan van hun nieuwste zomersingle “De Antillen“. Dit is het vierde opeenvolgende zomerlied dat zij uitbrengen. Na het grote succes van hun laatste nummer “Wij gaan naar Spanje”, dat inmiddels meer dan 1,3 miljoen keer is bekeken op YouTube.

Samson & Marie brengen hun nieuwste zomersingle "De Antillen" uit

De Antillen

De Antillen” neemt luisteraars mee op een muzikale reis naar de prachtige Caribische eilanden. Marie verklapt: “Samson en ik gaan dit jaar naar de Antillen. In dit lied zingen we over het ontspannen in een hangmat. Het eten van kokosnoten en natuurlijk het genieten van de tropische zon! Laat de zomer maar beginnen!”

In de bijbehorende muziekvideo zijn ook enkele bekende gezichten te zien, waaronder Brandweerman Bill (gespeeld door Michiel de Meyer). Bakkerin Florentine (gespeeld door Martine de Jager) en de Burgemeester (gespeeld door Walter de Donder). Deze personages zijn al bekend bij trouwe NPO-kijkers van de reeks “Samson & Marie IJsjestijd”.

De clip

Natuurlijk hoort er ook een superleuke clip bij dit nummer! Je kunt deze hier bekijken op Youtube en als je wilt meezingen, vind je hier de songtekst.

Kerstshow

De Kerstshow is een langlopende traditie die Samson & Marie voortzetten sinds Gert de fakkel aan Marie heeft overgedragen. Dit jaar markeert de tweede Kerstshow van het duo, die op zondag 7 januari 2024 plaatsvindt in de Kring in Roosendaal. Met ballet en koor belooft de show een feestelijk spektakel te worden. De show is geschikt voor de hele familie, met alle grote hits van Samson & Marie.

Tijdens deze magische show worden Samson & Marie niet alleen vergezeld door de geliefde Burgemeester, maar maken ook Brandweerman Bill en Bakkerin Florentine voor het eerst hun opwachting.

Extra informatie

De leukste kinderliedjes over buitenspelen
Kinderliedjes voor als je ziek bent
De smakelijkste liedjes over eten en drinken

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

lijn basis