K3 lanceert nieuw album Dromen bij Radio 538

K3 lanceert nieuw album Dromen
lijn paars

Op 15 november lanceerden Hanne, Marthe en Klaasje hun nieuwe album Dromen in Nederland. Een album met nieuwe nummers en de hits Altijd blijven Dromen en Gigi. Zij presenteren dit album bij de Weekend Wietze show op Radio 538. De show staat in het teken van K3 en de dromen van luisteraars en K3 zelf. Zij hebben aan een klein groepje luisteraars de eerste showcase van het nieuwe album gegeven. Dit is het eerste album dat zowel fysiek als digitaal op dezelfde dag beschikbaar is via streaming platformen zoals Spotify, Apple Music en Deezer. K3 ontvangt nu al een gouden plaat voor het nieuwe album.

K3 over hun nieuwe album Dromen

‘Op dit album staan weer heel wat nummers die bijzonder zijn voor ons, zoals Altijd blijven dromen’, verteltHanne. Klaasje:‘Altijd Blijven Dromen is een ode aan de onschuld en de fantasie, een pleidooi om ook in het volwassen leven de kinderlijke verwondering en enthousiasme te behouden.’ Dit is echt een Vlaamse uitspraak. Voor Nederland zou ik het iets anders zeggen: ‘Een ander nummer dat mij raakt’, vertelt Marthe, ‘is ‘Mijn held’, herkenbaar voor iedereen die een (groot)vader- of (groot)moederfiguur die ooit reuzesterk en onsterfelijk leek te zijn, ziet ouder worden, ziet wegglippen.

Het album Dromen is voor het eerst op dezelfde datum zowel fysiek als ook digitaal beschikbaar via streaming platformen zoals Spotify, Apple Music en Deezer vanaf vrijdag 15 november! K3 ontvangt nu al een gouden plaat voor het nieuwe album.

K3 lanceert nieuw album Dromen bij Radio 538

Tracklist Dromen

 1. Altijd blijven dromen
 2. Jij bent mooi
 3. Jij bent mijn Gigi
 4. Land van de Regenboog
 5. Ra-ta-ta-ta
 6. Tika tika
 7. Feestje in de keuken
 8. Ciao amore mio
 9. Mijn held
 10. Dit is jouw verjaardag
 11. Zo een liedje
 12. Heyah Mama 2.0

Specificaties Dromen

Naam CD Dromen
Naam artiest K3
Label Labels S Studio 100
EAN 5051083148351
Prijs 14,99
Online te koop Bol.com

Nieuwe K3 show

Bij een nieuw K3 album hoort ook een nieuwe K3 show. Marthe, Klaasje en Hanne maken vandaag bekend volgend jaar weer met een Nederlandse tour te komen van de K3 Dromen Show. De K3 dromen show van K3 is vanaf 22 augustus t/m 15 november te zien op verschillende locaties in Nederland.

Extra informatie

Songteksten van K3
CD bespreking Roller Disco van K3

Bronvermelding

lijn basis