Vrolijk zingend naar Vakantiepark De Leistert

Als ik de wind rond het huis hoor gieren en de regen tegen het raam zie slaan, krijg ik alweer zin in de lente. En de winter moet nog beginnen. Maar het is toch heerlijk om ergens naar uit te kijken. Dus type ik in Google de zoekterm “vakantiepark krokusvakantie” en Google gaat voor mij op zoek. Echter voor ik naar de resultaten van de zoekmachine ga kijken, is één blik naar de grote foto boven de eettafel voldoende. Dit betreft een vakantiekiekje van ons verblijf op vakantiepark De Leistert, vorig jaar. We koesteren warme herinneringen aan deze onbezorgde tijd.

Ik zoek niet meer verder. Eén blik op de foto was voldoende om ook voor de aankomende krokusvakantie een verblijf te boeken. Mijn voorstel werd onder luid gejoel ontvangen, iedereen heeft er weer zin in. Niet zo gek natuurlijk, want het vakantiepark heeft een super kindvriendelijk karakter (4-12 jaar).

Zingend naar Vakantiepark De Leistert

Veel faciliteiten

Een vakantie op een kindercamping in Nederland, betekent niet dat je hoeft in te leveren op vertier! Vakantiepark De Leistert biedt een breed scala aan faciliteiten die perfect zijn voor een gezinsvakantie. Enkele hoogtepunten zijn natuurlijk het Arcade Games XL, Adventure Golf, een groot buitenzwembad, en verschillende speelplaatsen zoals La Selva Playground en een grote speeltuin.

Voor sportliefhebbers zijn er verschillende opties zoals beachvolleybal, biljartvoetbal, een fietscrossbaan, en een verhard sportveld. Naast deze activiteiten kun je genieten van heerlijk eten in verschillende restaurants zoals Restaurant Grillo en Via Verde. Het subtropische zwembad is natuurlijk een groot succes bij de kinderen, terwijl de serene omgeving van de visvijver en de roeivijver/dagstrand een rustige ontsnapping biedt.

De faciliteiten zijn goed onderhouden en bieden voor elk wat wils, wat ons verblijf bij ons vorige bezoek, extra aangenaam maakte​​.

Zingend naar Vakantiepark De Leistert

En dan de weg er naar toe!

Ook al duurt de rit er naar toe niet lang, Nederland is immers niet zo groot, met kinderen op vakantie gaan betekent natuurlijk wel dat je de autorit zo aangenaam mogelijk voor ze maakt. Een uurtje zit je toch al snel in de auto, vakantie vieren doe je immers niet op de hoek van de straat. Het zingen van kinderliedjes kan een leuke afleiding geven, zeker als ze een toepasselijk thema hebben, zoals vakantie of vervoer, maar je kunt ook kiezen voor het afspelen van luisterboeken.

Zorg ervoor dat je genoeg snacks en dranken inpakt. Opties zoals vers fruit, groentestengels, noten en mueslirepen zijn perfecte keuzes voor onderweg. Het is ook belangrijk om genoeg water mee te nemen, vooral als het warm is.

Om verveling bij kinderen tijdens lange autoritten te voorkomen, is het handig om een tas vol met hun favoriete speeltjes, kleurmaterialen, strips of handheld spelcomputers mee te nemen. Het samenstellen van een afspeellijst met hun geliefde muziek of audioboeken kan ook bijdragen aan een plezierigere reiservaring.

Ik ga op vakantie en ik neem met mij mee…

Ik ga op vakantie
en ik neem met mij mee
een koffer en mijn knuffelbeer

En dat is alles? Nee!!!!

Ik ga op vakantie
en ik neem met mij mee
een koffer en mijn knuffelbeer
een tandenborstel en een stukje zeep

En dat is alles? Nee!!!!

Ik ga op vakantie
en ik neem met mij mee
een koffer en mijn knuffelbeer
een tandenborstel en een stukje zeep
een boekje waaruit ik woordjes leer

En dat is alles? Nee!!!!

Ik ga op vakantie
en ik neem met mij mee
een koffer en mijn knuffelbeer
een tandenborstel en een stukje zeep
een boekje waaruit ik woordjes leer
kleding en een badhanddoek

En dat is alles? Nee!!!!

Ik ga op vakantie
en ik neem met mij mee
een koffer en mijn knuffelbeer
een tandenborstel en een stukje zeep
een boekje waaruit ik woordjes leer
kleding en een badhanddoek
en een spannend voorleesboek

En dat is alles? Nee!!!!
Want natuurlijk gaan mijn ouders ook met mij mee!

Extra informatie

De leukste kinderliedjes op vakantie
Leuke muziek om te met je kinderen onderweg naar vakantie te luisteren

Bronvermelding

© afbeelding: De Leistert

lijn basis