Mamasé

Titel Mamasé
Artiest K3
Label Studio 100
EAN 5414233126188
Aantal liedjes 2x 12
Bestellen Bol.com

MaMaSé! is de eerste full CD van K3 in de nieuwe formatie met Karen, Kristel en Josje. MaMaSé! is een dubbelCD. Naast de disk met 12 nieuwe nummers is er een disk met de 12 grootste K3 hits maar dan opnieuw ingezongen. De eerste disk met nieuwe liedjes bevat natuurlijk de nummer 1 hit MaMaSé! die nu al drie weken lang aan kop van zowel de Nederlandse- als de Vlaamse hitlijsten staat maar er staan nog veel meer nieuwe en oude(re) nummers op deze vrolijke cd!

Tracklist 1

01) MaMaSé!
02) De politie
03) Handjes draaien
04) Leukste van het land
05) Lollypopland
06) De revolutie
07) Hiep hiep hoera
08) Radio
09) Blankenberge
10) Hey hey
11) Ster
12) Wanneer zie ik jou terug

Tracklist 2

01) Alle kleuren
02) Tele-Romeo
03) Heyah mama
04) Kuma he
05) Ya ya yippee
06) Oya lélé
07) Toveren
08) Je hebt een vriend
09) Oma’s aan de top
10) Verliefd
11) De 3 Biggetjes
12) Kusjesdag

Onze mening

‘De koning is dood. Lang leve de koning!’ Met of zonder Kathleen, K3 draait gewoon door alsof er nooit een wisseling heeft plaatsgevonden. Natuurlijk heeft de succesvolle show ‘K2 zoekt K3’ hier een – zeer – positieve bijdrage aan geleverd. Vele kinderen zaten aan de buis gekluisterd en werden zo mogelijk nóg verliefder op hun grote helden. De kindertjes die nog niet verliefd waren op de meiden van K3, werden het gedurende de show wel. Door dit spektakel is de vervanging van Kathleen door Josje heel soepel verlopen. Sterker nog, misschien is K3 daarna alleen nóg populairder geworden! En Josje is direct in de hartjes gekropen van iedere oude ón nieuwe K3-fan.

K3 klinkt nog steeds als K3 en het lijkt eigenlijk alsof er niets veranderd is. Studio 100 weet goed wat de K3-fan wil en speelt hier goed op in. Natuurlijk gaan de liedjes over sprookjes, prinsesjes, liefde en andere zoetigheden maar hun fans zouden niet anders willen. Persoonlijk krijg ik een beetje het idee dat de cd iets te snel in elkaar is gezet. Het had wat mij betreft iets meer diversiteit mogen bieden en over de teksten had iets langer nagedacht mogen worden.
De kleine K3-fan zal de cd echter prachtig vinden en mijn kritiek niet ondersteunen. Je bent immers fan of niet.

Geef een reactie