Plopsaland De Panne viert 25-jarig bestaan

Ter ere van het 25-jarig jubileum van Plopsaland De Panne, komt Plopsa met een gloednieuwe ‘Celebrations Parade’. Deze parade, die maar liefst acht thematische praalwagens omvat, zal voor het eerst te bewonderen zijn tijdens de grootse opening in 2025.

Plopsaland De Panne viert 25-jarig bestaan met knallende ‘Celebrations Parade’!

Bijzondere mijlpaal

Plopsa, de toonaangevende themaparkengroep in Europa, viert een bijzondere mijlpaal met deze nieuwe parade. Acht prachtige praalwagens beloven een betoverende mix van magie, animatie en spektakel, die bezoekers van alle leeftijden zullen verwonderen en vermaken.

Celebrations Parade

De ‘Celebrations Parade’, die op 30 maart 2025 voor het eerst zal uitrijden, belooft een ongeëvenaarde belevenis te worden. Studio 100-figuren zullen tot leven komen in een magische optocht die door het park trekt. Dagelijks kunnen bezoekers zich laten meevoeren door de kleurrijke wagens, opzwepende muziek en indrukwekkende choreografieën.

Pure magie

Voor ons 25-jarig bestaan wilden we iets écht bijzonders creëren. Deze nieuwe parade vat perfect samen waar Plopsa voor staat: plezier, emotie en verwondering. We zijn ervan overtuigd dat we met deze parade de magie nog sterker tot leven brengen. Ik kan alvast verklappen dat 2025 een feestjaar wordt om nooit te vergeten.” – Carl Lenaerts, CEO Plopsa.

Plopsaland

Plopsaland De Panne, gelegen aan de Belgische kust, is een van de meest geliefde themaparken van Europa. Het park opende zijn deuren in 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een magische bestemming voor families en kinderen. Plopsaland is ontstaan uit de populaire kinderprogramma’s van Studio 100, zoals Kabouter Plop, Samson en Gert, en Mega Mindy. Deze kleurrijke figuren zijn door het hele park te vinden, wat elke bezoeker een gevoel van nostalgie en avontuur geeft.

Het themapark biedt een breed scala aan attracties, van spannende achtbanen zoals Anubis: The Ride tot rustigere ritten zoals de Plopsa Express. Voor de kleintjes zijn er sprookjesachtige speeltuinen en betoverende shows waar ze hun favoriete karakters van dichtbij kunnen zien. Elk jaar trekt Plopsaland duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland, die komen genieten van de unieke sfeer en de uitgebreide faciliteiten.

Vernieuwen en uitbreiden

De afgelopen jaren heeft Plopsaland niet stilgezeten. Het park blijft vernieuwen en uitbreiden, met recente toevoegingen zoals het Plopsa Hotel en nieuwe themagebieden. Deze voortdurende groei en vernieuwing zorgen ervoor dat Plopsaland een vaste waarde blijft in de wereld van pretparken, waar magie en plezier centraal staan. Of je nu voor het eerst komt of een trouwe bezoeker bent, Plopsaland biedt altijd een onvergetelijke ervaring.

liefs marion

Meer informatie

In 2025 genieten van de nieuwe K3 show Zeesterren!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: Studio 100

lijn basis