In 2025 genieten van de nieuwe K3 show Zeesterren!

Na het enorme succes van hun laatste show ‘Vleugels’ kondigt K3 met veel enthousiasme hun gloednieuwe tour aan: ‘Zeesterren‘. Vanaf maart 2025 zullen Hanne, Marthe en Julia te bewonderen zijn in een spectaculaire show die door heel Vlaanderen en Nederland trekt. Deze tour zal plaatsvinden in de grootste zalen van de Benelux en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel jong als oud. Met ‘Zeesterren’ neemt K3 hun publiek mee op een magische onderwaterreis, vol met sprankelende zang en betoverende dans.

Nieuwe K3 show Zeesterren in 2025!

Avontuurlijke ervaring

K3, bestaande uit de leden Hanne, Marthe en Julia, is een van de populairste meidengroepen in de Lage Landen. De groep werd oorspronkelijk opgericht in 1998 en heeft sindsdien talloze hits gescoord, musicals opgevoerd en een breed scala aan merchandise uitgebracht. Hun vrolijke en aanstekelijke liedjes, samen met kleurrijke optredens, hebben hen tot een favoriet gemaakt bij kinderen en gezinnen. De shows van K3 staan bekend om hun energie en plezier, en ‘Zeesterren’ belooft deze traditie voort te zetten met een avontuurlijke en visueel verbluffende ervaring die je niet wilt missen.

Hanne“Zeesterren belooft een geweldige show te worden! Ik kan niet wachten om op het podium te staan, want zo’n grote zaal geeft enorm veel energie.” 

Julia: “Ik ben heel blij dat we volgend jaar weer op tour gaan. Dat is altijd genieten met onze fantastische cast & crew en het enthousiaste publiek.” 

Marthe“Het wordt een show voor iedereen, boordevol nieuwe liedjes uit de film, maar ook met oude klassiekers. We gaan van elke show een feestje maken!”

Korte inhoud

De K3 show wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer de meisjes botsen op een mysterieuze schelp… Samen met het publiek, én met een nieuwe vriend, wordt het een K3 show om nooit te vergeten. Kom jij meezingen, dansen, én zoeken naar de drie magische parels om de schelp te openen?

De nieuwe show van K3 is te zien vanaf 1 maart 2025 in:
Hasselt, Utrecht, Gent, Rotterdam, Oostende, Groningen, Leuven, Amsterdam, Breda, Den Bosch en Antwerpen. 

liefs marion

Meer informatie

Zonnige opnames voor nieuwe K3 clip Zomer van liefde
K3 en Het Lied van de Zeemeermin vanaf eind dit jaar in de bioscoop
Volledige hoofdcast De drie biggetjes voorgesteld!
De 3 biggetjes zijn terug, met een splinternieuwe videoclip!
Verzameling songtekst van K3 liedjes

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: Studio 100

lijn basis