Meer dan 10.000 verkochte tickets voor nieuwe K3 show

K3 blijft onverminderd populair! Studio 100 kondigde vandaag aan dat er, slechts 24 uur na de bekendmaking van de nieuwe K3 show ‘Zeesterren’, al meer dan 10.000 tickets zijn verkocht. Vanaf maart 2025 zullen Hanne, Marthe en Julia schitteren in deze grootse show door heel Vlaanderen en Nederland. De tour zal plaatsvinden in de grootste zalen van de Lage Landen en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel jong als oud.

Al meer dan 10.000 verkochte tickets in 24u voor nieuwe K3 show Zeesterren!

De drie biggetjes

Momenteel trekken Hanne, Marthe en Julia nog volle zalen met hun voorstelling ‘De 3 Biggetjes’ in diverse theaters in Nederland. Voor deze voorstelling zijn al meer dan 200.000 tickets verkocht, wat opnieuw de immense populariteit van K3 onderstreept. De aankomende ‘Zeesterren’ tour zet de trend voort en belooft een spectaculair avontuur te worden dat fans niet willen missen. Met een mix van betoverende liedjes, sprankelende choreografieën en kleurrijke kostuums, staat K3 garant voor een avond vol plezier en magie voor het hele gezin.

Korte inhoud

De K3 show wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer de meisjes botsen op een mysterieuze schelp… Samen met het publiek, én met een nieuwe vriend, wordt het een K3 show om nooit te vergeten. Kom jij meezingen, dansen, én zoeken naar de drie magische parels om de schelp te openen?

De nieuwe show van K3 is te zien vanaf 1 maart 2025 in Hasselt, Utrecht, Gent, Rotterdam, Oostende, Groningen, Leuven, Amsterdam, Breda, Den Bosch en Antwerpen. 

liefs marion

Meer informatie

In 2025 genieten van de nieuwe K3 show Zeesterren!
Zonnige opnames voor nieuwe K3 clip Zomer van liefde
Verzameling songtekst van K3 liedjes

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: Studio 100

lijn basis