Sesamstraat – Vriendjes voor altijd

Titel Sesamstraat – Vriendjes voor altijd
Artiest Sesamstraat
Label Uitgeverij Rubinstein
EAN 9789047610380
Aantal liedjes 22
Bestellen Bol.com

Een fijn groot boek met liedteksten en heel veel plaatjes van jouw vriendjes uit Sesamstraat… Plus een cd met 35 bekende en minder bekende liedjes uit jouw favoriete televisieprogramma… Dat is Vriendjes voor altijd de jubileumeditie. Ter ere van 35 jaar Sesamstraat!
De liedjes leren uit jouw favoriete tv-programma wordt nog leuker met dit boek vol liedteksten, plaatjes en foto’s!!

Tracklist

01. Sesamstraat
02. Vriendjes voor altijd
03. Ridder Tommie
04. Lief lieveheersbeestje
05. Onder mijn bed
06. Heksenlied
07. Aadje Piraatje: Zwemles
08. Slaapliedje
09. Zeg, zal ik je eens even wat vertellen?
10. Bang voor de kapper
11. O, als ik toch eens lezen kon
12. Wij hebben thuis een gasfornuis
13. Purklied
14. Luchtkastelen van zand
15. Toverpaard
16. Dierendokter Dik
17. Mijn achterkant
18. Lastpak
19. De tuinman en de roos
20. Alles blauw
21. De boom
22. Onderbroek
23. Mijn papa is geweldig
24. Post voor konijn
25. Opa’s kleuterklas
26. Ik weet heus wel waar ik woon
27. Vogeltje Hendrik
28. Ik moet in bad
29. Mijn broer
30. Hatsjie
31. Stoepkrijt
32. Morgen ben ik jarig
33. Purk’s badlied
34. Waar zit het knopje
35. Lampje

Onze mening

De CD is al eerder uitgegeven, maar was slechts kort verkrijgbaar. Snel na het plaatsen van onze recensie hebben we heel wat vragen van enthousiaste bezoekers ontvangen waar de CD te koop was. Helaas bleek hij niet meer verkrijgbaar, tot nu… Het boekje met songteksten heeft een nieuw jasje en de CD is nog even leuk!
Alle leuke, bekende liedjes uit Sesamstraat komen voorbij en worden gezongen door grote helden als Pino, Tommy, Ieniemienie, Aart, Lot en nog veel meer bewoners.

Geef een reactie