Al 25.000 tickets voor sprookjesmusical Sneeuwwitje na betoverende première

De magie van de sprookjesmusical Sneeuwwitje blijft het publiek in vervoering brengen! Studio 100 is dan ook supertrots om aan te kondigen dat er al maar liefst 25.000 tickets verkocht zijn voor deze unieke show, die deze zomer exclusief te zien is in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Na de sprankelende première afgelopen weekend stroomden de enthousiaste reacties binnen.

Al 25.000 tickets voor sprookjesmusical Sneeuwwitje na betoverende première

Sterren van het sprookje

Ianthe Tavernier schittert als Sneeuwwitje en weet met haar prachtige stem en charme het publiek moeiteloos voor zich te winnen. Michiel De Meyer, als de knappe prins, brengt een vleugje romantiek en spanning, terwijl Ruth Beeckmans en Karen Damen als de Koningin zowel de lachspieren als de rillingen van het publiek weten te raken.

Manu Van Acker maakte indruk met zijn debuut als lakei Aimé. Zijn humor en ontroerende vertolking zorgden voor een ovationeel applaus. De zeven dwergen, gespeeld door Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk, werden al snel de publiekslievelingen. James Cooke, als de stem van de sprekende spiegel, betoverde iedereen met de iconische uitspraak ‘Spiegeltje, Spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?’.

Reacties uit de eerste hand

Gert Verhulst liet weten: “De enthousiaste reacties laten zien hoeveel mensen deze tijdloze klassieker waarderen. We zijn dan ook ontzettend blij dat we de magie van Sneeuwwitje met zoveel bezoekers mogen delen. Het belooft een bijzonder mooie zomer te worden in Plopsaland!”

Een magische zomer

Deze zomer is Sneeuwwitje exclusief te bewonderen in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Extra leuk: gasten van het Plopsa Hotel krijgen de magische voorstelling er gratis bij.

Met de komst van Sneeuwwitje zet Plopsaland De Panne de traditie van sprookjesmusicals voort. Deze musical past perfect binnen de filosofie van de Plopsa-parken: bezoekers een magische tijd bezorgen, met de nadruk op beleving en entertainment. Plopsaland De Panne profileert zich hiermee als een topbestemming voor families, ongeacht het weer.

Kom kijken in juli en augustus!

Meer informatie

K3 treedt voor het eerst op tijdens Canal Pride in Amsterdam

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: Studio 100

lijn basis