Investeer in mooie herinneringen, voor je het weet zijn ze groot

In het begin zijn ze zo klein, zo breekbaar, zo perfect. En dan, knipper met je ogen, en ze gaan al naar de basisschool, met een rugzak die groter lijkt dan zijzelf. De tijd vliegt en voor je het weet, sta je aan de zijlijn van het voetbalveld te juichen, of nog spannender, een balletvoorstelling bij te wonen. Al die momenten, die onvergetelijke herinneringen, verdienen een ereplaats in je huis. Maar hoe doe je dat, zonder je huis in een soort museum van kinderfoto’s te veranderen?

Investeer in mooie herinneringen, voor je het weet zijn ze groot

Een poster? Ja, een poster!

Een van de beste manieren om je huis te vullen met die prachtige herinneringen is door een poster afdrukken. Ja, je leest het goed. Vergeet de traditionele fotolijsten, ga voor iets groots, iets opvallends. Posters kunnen elke muur omtoveren tot een galerij van kostbare momenten. Van die eerste stapjes in de achtertuin tot de spontane vakantiefoto waarop iedereen lachend en met zand tussen de tenen staat. Posters geven je de mogelijkheid om die momenten op een grootschalige manier te vieren. En het mooiste is, je kunt ze personaliseren zoals jij dat wilt. Dus weg met die saaie standaardprints, en hallo unieke wanddecoratie!

Prachtige kunstwerken

Heb je al eens gehoord van BESTECANVAS.nl? Zo niet, dan mis je echt iets. Ze maken het je super makkelijk om je favoriete foto’s om te toveren tot prachtige kunstwerken voor aan de muur. Serieus, ze hebben alles wat je nodig hebt om je herinneringen tot leven te brengen. Je kunt kiezen uit verschillende formaten, stijlen en afwerkingen. Wil je een collage van die eerste schooldag, die chaotische maar oh-zo-leuke verjaardagsfeestjes, of zelfs die vakanties waar niets volgens plan ging, maar juist daarom zo memorabel waren? Geen probleem, ze hebben opties te over. En het beste? Je hoeft geen technologische wizzkid te zijn om het voor elkaar te krijgen. Het is zo simpel als een foto uploaden en klikken op bestellen.

In de maneschijn

Laten we eerlijk zijn, kinderen groeien sneller dan je ‘In de maneschijn’ kunt zingen. Het ene moment zing je ze in slaap met “Twinkel, twinkel, kleine ster”, en het volgende moment komt er een tiener de kamer binnen met een eigen smaak in muziek en kleren. Die overgang is soms adembenemend snel. En terwijl zij veranderen, veranderen ook de manieren waarop je die momenten wilt vastleggen. Wat eerst een lieve foto in een knusse pyjama was, wordt nu een stoere pose met vrienden. Je huis weerspiegelt deze groei en verandering. De muur die ooit volhing met kinderkrabbels en regenboogkleurige tekeningen, wordt nu gevuld met foto’s van diploma-uitreikingen en sportoverwinningen.

Investeer in mooie herinneringen, voor je het weet zijn ze groot

Alles vertelt een verhaal

Maar het gaat niet alleen om de foto’s zelf. Het gaat om de verhalen erachter. Elke foto, elke poster aan je muur, vertelt een stukje van de reis die jullie samen hebben gemaakt. Van die eerste keer op de fiets zonder zijwieltjes tot die keer dat ze zelfstandig een gerecht in elkaar flansten en de keuken eruit zag als een slagveld. Het zijn deze herinneringen die de warmte en liefde in je huis brengen. En weet je wat? Elke keer dat je langs die muur loopt, glimlach je een beetje. Misschien wel een traantje hier en daar, maar altijd een glimlach. Het is een herinnering aan hoe snel de tijd gaat en hoe waardevol elk moment is.

BESTECANVAS.nl geeft onze volgers een exclusieve EXTRA KORTING van 15% op hun reeds afgeprijsde producten. Je kunt hiervoor de code LIEDJES15 gebruiken om de korting op www.bestecanvas.nl te verzilveren.

Meer informatie

Stimuleren van sociale interactie door middel van kinderliedjes
Wat is de rol van kinderliedjes in de taalontwikkeling van kinderen?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

lijn basis