Maak kans op 4 tickets voor nijntje de musical in deze gratis winactie

Maak kans op 4 tickets voor nijntje de musical in deze gratis winactie
lijn paars

Ben je nog op zoek naar een leuk uitje voor je peuter of kleuter in de meivakantie? Wat dacht je van een dagje naar het theater? Denk je dat ze daarvoor nog te klein zijn? Wel nee! Neem ze mee naar nijntje de musical, deze fantastische muzikale happening is speciaal gemaakt voor peuters en kleuters! Ze zullen genieten en hun ogen uitkijken. En ik weet zeker, dat jij met ze mee gaat genieten, want het is voor iedereen een vrolijke musical.

nijntje de musical

De komende drie jaar staat nijntje de musical in de vakantieperiodes in verschillende theaters in het land. Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. De jonge regisseur Naomi van der Linden zorgt voor een frisse, creatieve voorstelling.

nijntje is hét kindermerk van Nederland. Iedereen kent dit wereldberoemde konijntje. Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Dat is nijntje. Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is ook nijntje.

Heb je interesse? Lees dan snel verder, want we gaan maar liefst 2x vier kaarten verloten!

Wat verloten we?

We gaan 2x vier kaarten verloten voor nijntje de musical. Een super leuk uitje voor het hele gezin!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Surf dan naar deze blog en geef antwoord op de vraag: “Waarom naar het theater met een peuter?” Het antwoord vind je in deze blog! Stuur een mail met het juiste antwoord naar info@kinderliedjes.info onder vermelding van ‘nijntje de musical’. Vergeet vooral niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 1 mei 2022 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

liefs marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op 4 tickets voor nijntje de musical in deze gratis winactie

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn basis