Disney’s Winnie de Poeh de musical

Vanaf september is de musical Disney’s Winnie de Poeh voor het eerst te zien in Nederland! Dat wordt genieten voor alle Poeh-fans!

Disney’s Winnie de Poeh de musical

Alle personages komen voorbij!

Disney’s Winnie de Poeh komt tot leven in een muzikale adaptatie. De productie bevat bekende personages zoals Janneman Robinson, Knorretje, en Teigetje. Deze muzikale bewerking is rijk aan fantasie. Morssinkhof Terra Theaterproducties heeft deze gerealiseerd. Ze hebben samengewerkt met Rockefeller Productions en Disney Theatrical Group. Het is hun eer om de musical naar Nederland en België te brengen. De show is al succesvol vertoond in steden als New York, Chicago, en Londen. Ook was er een tour in de VS en Engeland.

Nederlandse uitvoering

Jonathan Rockefeller is de schepper van deze musical. De uitvoeringen vinden plaats van september 2023 tot mei 2024. De hele show is in het Nederlands. Het publiek in Nederland en België kan hiervan genieten. De musical bevat beroemde Disney liedjes. Deze zijn gecomponeerd door Robert en Richard Sherman. Ze zijn Oscar- en Grammy-winnaars. Het verhaal komt tot leven met innovatieve, levensgrote poppen.

Klassieke Disney-films

Dit prachtige stuk is gebaseerd op de internationaal bekende verhalen van A. A. Milne en de tijdloze Disney-films en -series. Disney’s Winnie de Poeh: de nieuwe musical, geïnspireerd door de geliefde boeken van A.A. Milne en de klassieke Disney-films, werd in oktober 2021 met open armen ontvangen in New York en kreeg lovende kritieken: “betoverend” (Time Out), “fantasievol met briljant poppenspel” (Entertainment Weekly) en “een voorstelling die echt voor alle generaties is” (Whats On Stage).

Betoverende musical

Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun hechte vrienden beleven in deze betoverende musical allerlei avonturen in het Honderd Bunderbos, terwijl Poeh onvermoeibaar op zoek is naar honing. Het verhaal wordt op een sprookjesachtige manier tot leven gebracht door de indrukwekkende, levensgrote poppen en de wereldberoemde Disney-liedjes van Robert en Richard Sherman. Na het enorme succes in onder andere New York, Chicago en Londen, wordt deze nieuwe familiemusical nu eindelijk opgevoerd in het DeLaMar Theater, en wel in een volledig Nederlandse versie!

Cast en creatives

Wesley de Ridder
Sjors Arts
Pepijn Schwartz
Robin Ketelaers
Lisa Drinkwater
Laurens Vink

Gebaseerd op Winnie de Poeh van A.A. Milne en Disney | Originele liedjes Richard M. Sherman en Robert B. Sherman | Muziek en aanvullende liedteksten Nate Edmondson | Ontwikkeling en regie Jonathan Rockefeller | Ontwikkeling poppen Matthew Lish | Kostuumontwerp Lindsay McWilliams | Lichtontwerp Jamie Roderick .

Ga voor meer informatie naar: winniedepoehmusical.nl

Extra informatie

Disney On Ice na 4 jaar weer terug in Nederland
De magie van kinderliedjes over Disneyfiguren

Bronvermelding

© afbeelding: Disney

lijn basis