Alice In Wonderland

Titel Alice in Wonderland
Artiest K3
Label Studio 100
EAN 5414233141969
Aantal liedjes 15
Bestellen Bol.com

Na het enorme succes van de CD MaMaSé!, wat drie dubbel platina werd, is er nu de gloednieuwe CD van K3 in de winkels! De CD ‘Alice in Wonderland’ is gebaseerd op de gelijknamige nieuwe K3 musical. De CD bevat 15 nieuwe liedjes die allemaal te horen zijn in de gelijknamige musical. Na het enorme succes van de musicals ‘Doornroosje’, waarin K3 de goede feeën speelden en ‘De Drie Biggetjes’ met de meiden als drie schattige biggetjes, brengt Studio 100 in 2011 deze splinternieuwe musical’ ‘Alice in Wonderland’. De musical is gebaseerd op het oorspronkelijke verhaal.

Tracklist

01) Alice in Wonderland
02) Naar de film
03) Filmster
04) Te laat
05) Alles kan in Wonderland
06) Onder water
07) Op de kermis
08) K3-Pap
09) Wat een feest
10) Niet-verjaardagsfeest
11) De allermooiste vlinder
12) Hartenkoning-in
13) Doe de bloemendans
14) Ik wil naar huis
15) Geloof in jezelf

Onze mening

K3 is en blijft leuk, voor jong en oud. De musical heb ik nog niet gezien, maar als ik deze CD beluister belooft dat een flink spektakel te worden! De nummers zijn vrolijk, klinken lekker en nodigen uit mee te gaan naar het Wonderland…

Bijzonderheden

Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt.
De meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet. Daar komen ze de meest rare figuren tegen: een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn. K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit deze wonderlijke wereld?
‘Alice in Wonderland’ neemt je mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol fantasie. Gaan jullie met Karen, Kristel en Josje mee?
De musical belooft een unieke totaalbeleving te worden met een live-orkest, schitterende kostuums en spectaculaire decors. Het verhaal van de musical wordt gebaseerd op het wereldberoemde, door Lewis Caroll geschreven, verhaal ‘Alice’s Adventures in Wonderland’ (1865) en het vervolg ‘Achter de Spiegel en wat Alice daar aantrof’ (1871).

Geef een reactie