Het Babyliedjesboek

het babyliedjesboek
lijn paars
TitelHet Babyliedjesboek (en CD)
ArtiestMarjolein heine
Prijs9,95 euro
LabelMarjolein Heine Producties
EAN9789081389914
Aantal liedjes16
BestellenBol.com

Het babyliedjesboek bestaat uit 16 nieuwe lieve, swingende, ontroerende, grappige, ondeugende babyliedjes die je voor en met de kleine kunt zingen. Niets is zo gezellig als samen zingen en dansen. Iedere dag beleef je met de kleine dezelfde rituelen. Om dit tot een feest te maken zijn hier babyliedjes over geschreven. Een lied voor het eten, in het badje, naar bed, opruimen, een babyliedje om te troosten zijn enkele voorbeelden daarvan.

De liedjes staan allemaal op bladmuziek in het boek met prachtige illustraties! Ook krijg je bij het boek een cd waar alle liedjes op staan met zang en karaokeversie!

Tracklist

01) wat zie ik daar?
02) Het speellied
03) Wie is dat?
04) Stil maar
05) Eten
06) Een hele luier vol
07) In het water
08) Een schoon kindje
09) Stap, stap, stap
10) Naar buiten
11) Het swinglied
12) Opruimen!
13) Naar bed toe
14) Tandjes poetsen
15) Slaap maar zacht
16) Lief

Onze mening

Het babyliedjesboek is meer dan alleen een boek met kinderliedjes, er zit namelijk ook een leuke CD bij waarop alle kinderliedjes uit het boek te horen zijn. Overigens staan op de CD niet alleen de volledige liedjes, maar zijn de liedjes ook als ‘karaokeversie’ af te spelen. Leuk om samen mee te zingen!
De onderwerpen van de liedjes zullen kleine kinderen absoluut aanspreken omdat ze allemaal herkenbaar zullen zijn. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als: ‘verdriet, wassen, lopen, slapen of tandjes poetsen’. Sommige liedjes zijn grappig, anderen lief, leuk of zelfs nuttig (opruimliedje, tandjes poetsen). Stephanie heeft een prettige stem, waardoor het fijn luisteren is naar deze CD. Door de eenvoudige melodieën en het gebruik van makkelijke woordjes, zullen de liedjes rap door kleine kinderen kunnen worden meegezongen.
Absoluut een leuke tip voor wie een beetje uitgekeken is op de traditionele kinderliedjes. Deze CD/boekcombi is absoluut een mooie aanvulling op de reeds bestaande kinderliedjes.

Extra informatie

Meer boeken en CD’s besproken

lijn basis

Geef een reactie