K3 en Het Lied van de Zeemeermin vanaf eind dit jaar in de bioscoop

Eind 2024 zal het publiek kunnen genieten van een gloednieuwe K3-film in de bioscopen, met als titel “K3 en Het Lied van de Zeemeermin“. Dit wordt de achtste film van de populaire muziekgroep, en markeert het filmdebuut van Hanne, Marthe en Julia als een trio. De opnames voor de film starten deze zomer. In mei verwarmen ze alvast de harten met de lancering van hun nieuwe zomersingle, “Zomer van liefde”, die thematisch aansluit bij de film.

K3 en Het Lied van de Zeemeermin vanaf eind dit jaar in de bioscoop

K3 en Het Lied van de Zeemeermin

De film “K3 en Het Lied van de Zeemeermin” wordt omschreven als een magische ervaring vol zuidelijke charme, meeslepende muziek, dans en humor. Hanne vertelt over haar ervaringen: “Het maken van een film is een hectische, maar geweldige periode. Onze laatste film, K3 – Dans van de Farao, was tijdens de coronapandemie, dus ik kijk ernaar uit om weer op een normale manier te kunnen werken.

De zomer begint goed!

Marthe deelt haar enthousiasme: “We zijn alle drie erg opgetogen over het begin van de opnames. Het is fantastisch dat we deze keer de ervaring samen kunnen beleven.” Julia kijkt reikhalzend uit naar de komende maanden: “De zomer begint meteen goed met onze nieuwe single en dan de filmopnames. Het is mijn eerste film, maar ik ben ervan overtuigd dat het samen met Hanne en Marthe goed zal komen.”

Naast de filmrelease, kunnen fans alvast uitkijken naar de zomersingle “Zomer van liefde” die in mei uitkomt.

Algemene informatie

De distributie van “K3 en Het Lied van de Zeemeermin” in Nederlandse bioscopen wordt verzorgd door Just Entertainment, terwijl in Vlaanderen Kinepolis Film Distribution (KFD) de film vanaf 18 december 2024 gaat vertonen. De regie van de film ligt in handen van Bart Van Leemputten, die ook verantwoordelijk was voor het succes van eerdere K3-films zoals “K3 Bengeltjes” en “K3 Dans van de Farao”.

liefs marion

Meer informatie

Volledige hoofdcast De drie biggetjes voorgesteld!
De 3 biggetjes zijn terug, met een splinternieuwe videoclip!
Verzameling songtekst van K3 liedjes

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: Studio 100

lijn basis