Jubileumshow hoogtepunt van 20 jaar K3!

Jubileumshow hoogtepunt van 20 jaar K3!

In 2019 is het 20 jaar geleden dat de hit Heyah Mama uitgebracht werd door Karen, Kristel en Kathleen. Sindsdien heeft de populaire meidengroep heel wat teweeggebracht in Nederland: niet alleen zijn ze 2 keer van samenstelling veranderd, de groep heeft ook duizenden kinderharten doen smelten met hun liedjes. Tijd voor een bijzonder feestje dus!

Vanaf het prille begin tot vandaag zijn Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis verantwoordelijk voor het indrukwekkende en rijke muzikale oeuvre van K3. In de voorbije 2 decennia schuwden ze ook niet de minder vanzelfsprekende thema’s zoals racisme (Alle Kleuren), LGBT (Prinses & Superman), klimaatopwarming (De Aarde Beeft), enz. Daarmee vindt K3 vandaag en de voorbije 20 jaar aansluiting bij een heel grote groep van jonge én minder jonge fans. Ondertussen zijn er fans van het eerste uur die nu met hun kinderen samen dansen en zingen op dezelfde liedjes.

20 jaar K3

Dat K3 reeds 20 jaar bestaat en al die jaren muziek maakt moet natuurlijk gevierd worden! De komende maanden vinden er daarom allerlei activiteiten plaats om deze verjaardag in de kijker te zetten:
De Koninklijke Munt heeft n.a.v. deze speciale verjaardag een K3 munt uitgebracht met Hanne, Marthe & Klaasje.
In januari verschijnt het K3-magazine in een speciaal 20 jaar K3 jasje boordevol nieuws en weetjes over 20 jaar K3.
Op 6 maart verschijnt een speciaal K3 feestnummer en bijpassende clip.
Ook op YouTube zal het 20-jarig bestaan in de kijker gezet worden.
De fans kunnen daarnaast ook terecht op www.20jaarK3.com voor tal van leuke 20 jaar items zoals verjaardagskaartjes, kleurplaten, et cetera.

Jubileumshow

Maar de klap op de vuurpijl wordt natuurlijk de extra speciale verjaardagsshow door heel Nederland. Deze show is het absolute hoogtepunt van 20 jaar K3 en wordt een heel groot knallend feest! Het belooft een spectaculaire voorstelling te worden: er zullen tal van medleys gezongen worden met zowel oude als nieuwe nummers, er zal veel gedanst worden en de meisjes van K3 zullen voor het eerst te zien zijn in een nieuwe bijzondere outfit! De verkoop start vandaag vanaf 14.00 uur.

De jubileumshow van K3 is vanaf 24 augustus t/m 10 november te zien op verschillende locaties in Nederland. Tickets zijn vanaf vandaag te koop via www.20jaarK3.com

Meer informatie

K3 start nieuwe stripreeks
Songteksten van K3
Eerdere blogs over K3
De nieuwe CD van K3: Roller Disco

Bronvermelding

lijn basis

Geef een reactie