Waar kiest je kind voor: een rugzak of een fanny pack?

rugzak of een fanny pack
lijn paars

Kinderen dragen graag een eigen tas. Of dat nu een rugzak of een ander exemplaar is, ze willen er zelf eentje. Welke hebben ze het liefst: die rugzak of een fanny pack?

Dat is lastig in te schatten. Schoolspullen neem je gemakkelijk mee in een rugzak. Kleinere spullen zoals je smartphone en huissleutels of fietssleutel stop je makkelijk weg in een fanny pack. Van beide soorten tassen zijn er enorme collecties voorhanden.

Handen vrij

Een rugzak heeft natuurlijk het voordeel dat het kind zijn handen vrij heeft, dat het deze makkelijk meedraagt op de fiets naar school. Dat draagt ook veilig, want ze hebben niets aan het stuur hangen. Ook voor ieder bezoek aan oma, vriendjes of op vakantie kan de rugzak mee.

De fanny pack is een ander verhaal. De kleine tas is geschikt voor heel veel doeleinden. Die is compact en toch kan er veel in. Smartphone, sleutels, lekkere koek. Het past er allemaal in. Voordeel is dat je niet een tas op je rug hoeft mee te sjouwen.

Wil je die fanny pack nu zelf houden?

Nu is de vraag; welke kies je. Eigenlijk kunnen we concluderen dat beide tassen geweldig zijn. Er is keuze te over in prints, design, afwerking, kleur en materiaal. Kijk maar eens op THEBAGSTORE, daar kun je je hart ophalen aan rugzakken en fanny packs. Zeker ook voor de kids.

Een paar exemplaren springen eruit. Zo is er de zwarte Burkely bumbag is voor de stoere jongens en meisjes een must have. En voor de meiden is er echt een eye catcher: de micmac Navajo heuptas.

Herschel

Herschel biedt een scala aan bumbags in alle mogelijke kleuren zoals de meest bescheiden, maar stijlvolle Fourteen raven crosshatch. Een in grijstinten gekleurde fanny pack die bij iedere outfit past.
En laat je dochter zich verleiden door de celebrities die ook met een fanny pack showen zoals Kim Kardashian of Anna Nooshin, dan beland je zomaar in de categorie ‘top of the collection’ Matt & Nat tassen. Check de Vie Frappe in een bloedmooie bescheiden zachte tint. Daarvoor moet je in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat. Wil je deze wel zelf houden. Begrijpen wij…

We zetten hier wel even de Spiral summertime fanny pack naast. Net zo leuk, wel zo vrolijk en goed voor de portemonnee. Zo is er voor elk wat wils. En is de keuze reuze. Kies voor dat wat bij jouw kind past, waar hij of zij blij van wordt.

rugzak of een fanny pack

Inspiratie op Pinterest

Of het nu gaat om een rugzak of een fanny pack. Het is duidelijk dat er enorm veel keuze is, en mocht je het even niet weten dan kun je goed terecht op bijvoorbeeld Pinterest voor een rugzak. Op Pinterest vind je ook alles over een fanny packs. Genoeg om inspiratie uit te halen.

Het staat er vol van prachtige modefoto’s waar de fanny pack en de rugzak deel van uit maken. Je kunt er je hart aan ophalen. Moeilijke keuze? Laat je kind meekijken. Die weten vaak heel goed wat ze zelf willen en dan is de keuze veel sneller gemaakt. En als je meer wilt weten over de eigenschappen van de tas en het materiaal, dan kijk je even op THEBAGSTORE. Je kunt je toch geen gezelliger bezigheid voorstellen!

Extra informatie

Kinderen en muziek
Kinderen vinden het heerlijk om te zingen
Minder onschuldige kinderliedjes
Muziek uit en thuis
Dansen en zingen met je kind is goed voor de ontwikkeling

Bronvermelding

Geef een reactie