Wegens succes extra shows K3

Wegens succes extra shows K3

Het is inmiddels 20 jaar geleden dat de hit Heyah Mama uitgebracht werd door Karen, Kristel en Kathleen. Sindsdien heeft de populaire meidengroep heel wat teweeggebracht in Nederland: niet alleen zijn ze 2 keer van samenstelling veranderd, de groep heeft ook duizenden kinderharten doen smelten met hun liedjes. Tijd voor een bijzonder feestje dus! Daarom komen Hanne, Marthe en Klaasje deze zomer naar Nederland met de 20 jaar K3 tour. De première zal op 24 augustus in het World Forum Theater in Den Haag plaatsvinden. Vanwege de grote vraag naar kaarten zijn er al extra shows open gezet.

Maar liefst 29 songs!

In deze K3 show passeren maar liefst 29 songs de revue. Kortom veel meer muziek dan in andere shows. 20 jaar K3 muziek vliegt voorbij in nieuwe hedendaagse medley met bruisende dancebreaks. Bezoekers krijgen 12 dansers, de speciale Rainbow Mobiel en een gigantische ledwall te zien die het tot de show een waar spektakel maken. Niet alleen voor de huidige, maar ook de vroegere K3 fans.

Rijke muzikale oeuvre

Vanaf het prille begin tot vandaag zijn Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis verantwoordelijk voor het indrukwekkende en rijke muzikale oeuvre van K3. In de voorbije 2 decennia schuwden ze ook niet de minder vanzelfsprekende thema’s zoals racisme (Alle Kleuren), LGBT (Prinses & Superman), klimaatopwarming (De Aarde Beeft), enz. Daarmee vindt K3 vandaag en de voorbije 20 jaar aansluiting bij een heel grote groep.

Klikhier voor kaarten en meer informatie over de shows.

Meer informatie

K3 start nieuwe stripreeks
Songteksten van K3

Bronvermelding

lijn basis

Geef een reactie