This old man

This old man
He played one
He played knick-knack
On his thumb
With a knick-knack
Paddyack
Give a dog a bone
This old man
Came rolling home

This old man, he played two
He played knick-knack on his shoe
With a knick-knack paddywack
Give a dog a bone
This old man came rolling home

Bronvermelding

Tekst en muziek: —
Uitgebracht op: Children’s songs

3 reacties

 • Avatar

  Kunt u me zeggen hoe dit liedje in het Nederlands heet?

  • kinderliedjes

   Eerlijk gezegd weet ik niet of er een Nederlandse vertaling van is gemaakt. Ik ben hem nog niet tegen gekomen. Misschien wel leuk om er een vertaling van te maken, want het is natuurlijk een hartstikke leuk kinderliedje!

 • Annelies Kolkman
  Avatar

  Wij zongen vroeger: Aap noot mies, wim zus jet, duidelijke lezen opgelet, met een nicknack paddywack, netjes in de maat, anders wordt de juffrouw kwaad. 2e couplet: 2 maal 3, dat is 6, leer je in de rekenles, met een nicknack enz.
  Ik vraag me ook af of er nog meer coupletten waren, zo ja, zou ik ze graag van iemand ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *