Wereldse kinderliedjes

Titel Wereldse kinderliedjes
Artiest Naurlaila Karim
Label NU !K
EAN 8717953030504
Aantal liedjes 12
Bestellen Bol.com

Met nog slechts een paar weken te gaan voordat haar derde kindje wordt geboren, lanceert Nurlaila Karim – geheel in eigen beheer – een gloednieuwe kinder-cd! ‘Wereldse Kinderliedjes’ is een bonte verzameling van de mooiste liedjes uit alle werelddelen, die Nurlaila stuk voor stuk van een verrassende Nederlandse vertaling heeft voorzien.

Tracklist

01. Op de brug
02) Ik lag fijn te slapen
03) Magnolia’s
04) Zinglito
05) De Molen
06) Verjaardag
07) Drie blinde muizen
08) Ali Baba
09) Rechtervoet, linkervoet
10) Alberto Tutuchi
11) Oude kaketoe
12) Onder moeders paraplu

Onze mening

Een verzameling bekende kinderliedjes van over de hele wereld. Dat maakt de cd zeer divers. Natuurlijk maakt de prachtige stem van Nurlaila Karim de cd helemaal af.
Met deze cd heeft Nurlaila een droom voor zichzelf laten uitkomen en bewijst hiermee dat dromen helemaal geen bedrog zijn maar dat het juist een enorme kick geeft deze uit te laten komen! Natuurlijk deed ze dit niet alleen, maar werd ze bijgestaan door diverse mensen uit haar omgeving (die in de hoes hier uitvoerig voor worden bedankt). Je merkt aan deze cd, dat hij met heel veel liefde tot stand is gekomen. De mooie afwerking, de prachtige teksten en de zorgvuldig uitgezochte muziek dragen bij aan een mooi eindresultaat. Met als finishing touch de prachtige illustraties die ook zijn terug te vinden in het promotiefilmpje!
Dan laat je niet alleen je dromen uitkomen, maar doe je dat ook nog eens met stijl!
Extra bijzonder, een deel van de opbrengsten van deze cd gaan naar dr. Harold Robles en het MKI. Deze arts reist op en neer naar Afrika om er les te geven. Hij leert daar mama’s hoe ze goed voor hun kinderen en zichzelf moeten zorgen. Dus met de aankoop van deze cd laat je niet alleen de dromen uitkomen van Nurlaila, maar ook nog eens van heel veel Afrikaanse kinderen… Veel goede redenen dus om deze cd te kopen, maar de belangrijkste is natuurlijk dat het gewoon een mooie cd is!

Extra informatie

“Zingen is mijn lust en mijn leven. Met twee kleintjes – en nog eentje in mijn buik – doe ik dat de hele dag. En dan het liefst liedjes uit alle windstreken. Gewoon, omdat ik een ‘mix’ ben: half Surinaams, half Indonesisch en in Nederland geboren en opgegroeid”, vertelt Nurlaila enthousiast. “Mijn kinderen krijgen dus veel mee uit verschillende culturen en dat is alleen maar leuk en leerzaam voor ze. Voor mijn schatjes Jay en Gaia zingend, kwam ik op het idee om deze cd te maken. In mijn internationale zoektocht ben ik allerlei prachtige liedjes op het spoor gekomen, die ik heb vertaald in het Nederlands. Zo worden de liedjes van bijvoorbeeld Achmed en Fatima ook de liedjes van Mark en Marieke! Door ze spelenderwijs met elkaar te zingen, kunnen we nog dichter tot elkaar komen. Want deze ‘wereldliedjes’ zijn van ons allemaal”, verzekert de veelzijdige zangeres, die voorheen jaren schitterde in hoofdrollen in grote Joop van den Ende-producties als ‘Miss Saigon’, ‘The Wiz’ en ‘Les Misérables’. ‘Wereldse Kinderliedjes’ is volledig in eigen beheer ontwikkeld en wordt uitgegeven door Nurlaila’s eigen label NU !K. “Echt superspannend, hoor, om na jaren van ‘musicalgeweld’ iets te maken dat echt helemaal van mezelf is. Het begin van het nieuwe jaar staat voor mij dus echt volledig in het teken van twee bevallingen: die van mijn kinder-cd èn baby”, glundert de hoogzwangere oermoeder, die op 2 februari haar derde kindje verwacht.

Geef een reactie