Zonnige opnames voor nieuwe K3 clip Zomer van liefde

K3 heeft alvast de zomer in volle gang gezet tijdens de opnames van hun nieuwe videoclip voor de zomersingle “Zomer van liefde.” Na de aanstekelijke hits “Mango Mango” en “Fata Morgana,” die samen bijna 13 miljoen keer gestreamd werden, is dit het derde zomernummer van het trio Julia, Hanne en Marthe. Het lied en de videoclip nemen je mee op een avontuur vol zonnestralen, glinsterende golven en een vleugje zomerliefde. Deze zomersingle geeft ons alvast een muzikale voorproef van de nieuwe K3-film, die later dit jaar in de bioscoop te zien zal zijn. Dus trek je zonnebril op, voel het zand tussen je tenen en bereid je voor op een zomer vol liefde en plezier!

Zonnige opnames voor nieuwe K3 clip Zomer van liefde

Julia: “Zomer van liefde is al mijn derde zomersingle bij K3 en dit is ook echt weer een zalig nummer!

Marthe: “Het liedje en de videoclip brengen je helemaal in de vakantiesfeer. Ideaal om de zomer zo te starten!

Hanne: “Een clip opnemen is altijd een drukke dag maar het was ook echt een feestje.

De zomersingle is vanaf 29 mei overal te beluisteren. Presave het nummer vandaag al om het als eerste te horen! De bijhorende videoclip zal vanaf vrijdag 31 mei vanaf 17u00 te zien zijn op het K3 YouTube-kanaal.

Historie van K3

K3, een van de bekendste muziekgroepen uit België, begon in 1998 met de originele leden Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. Het idee was om een groep te creëren die zowel kinderen als volwassenen zou aanspreken. Hun grote doorbraak kwam in 1999 met het nummer “Heyah Mama,” dat een grote hit werd in België en Nederland.

De groep groeide in populariteit, met tal van albums, concerten en zelfs een eigen tv-show. In 2009 besloot Kathleen Aerts de groep te verlaten, waarna Josje Huisman via een talentenjacht als haar vervanger werd gekozen.

In 2015 verlieten Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman K3, en een grote talentenjacht werd georganiseerd om nieuwe leden te vinden. Uit deze talentenjacht kwamen Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Klaasje Meijer voort als de nieuwe K3.

Dit trio bracht frisse energie naar de groep en bleef de traditie van vrolijke en aanstekelijke popmuziek voortzetten. Klaasje bleef tot 2021, waarna ze besloot haar eigen pad te volgen. Julia Boschman werd haar opvolger, waardoor de huidige samenstelling van K3 ontstond met Hanne, Marthe en Julia. Sindsdien heeft het trio meerdere succesvolle nummers uitgebracht en blijft K3 een geliefde popgroep onder kinderen en hun families.

liefs marion

Meer informatie

K3 en Het Lied van de Zeemeermin vanaf eind dit jaar in de bioscoop
Volledige hoofdcast De drie biggetjes voorgesteld!
De 3 biggetjes zijn terug, met een splinternieuwe videoclip!
Verzameling songtekst van K3 liedjes

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: Studio 100

lijn basis