K3 brengt de zomer tot leven met hun nieuwe zomersingle en clip “Zomer van liefde”

De zomer staat voor de deur en dat betekent tijd voor een nieuwe K3 zomersingle! Dit keer trakteren de meiden ons op “Zomer van liefde“, een liedje dat overloopt van zonneschijn, waterpret en natuurlijk liefde. Sinds gisteren kun je het nummer overal beluisteren en de bijbehorende videoclip bekijken. Deze vrolijke clip biedt bovendien een sneak peek van de aankomende film “K3 en Het Lied van de Zeemeermin”, die aan het einde van 2024 in de bioscopen verschijnt. En alsof dat nog niet genoeg is, zullen Hanne, Marthe en Julia vanaf maart 2025 schitteren in een spetterende nieuwe hallentour genaamd “Zeesterren”. Dus maak je maar klaar om “Zomer van liefde” nog heel vaak te horen!

K3 brengt de zomer tot leven met hun nieuwe zomersingle en clip "Zomer van liefde”

Hanne is enthousiast: “Het is weer een super leuke clip geworden, een feestje om naar te kijken. Laat die zomer maar komen!

Marthe voegt toe: “De videoclip en het liedje zijn met de zonnige en spetterende scènes het perfecte voorproefje op de zomer.

En Julia sluit af: “Het liedje blijft echt hangen en de fans zullen het nog vaak horen! In onze nieuwe film bijvoorbeeld, maar ook tijdens onze hallentour in 2025!

Zomer van liefde

De zomersingle “Zomer van liefde” is de voorloper is van hun nieuwe film “K3 en Het Lied van de Zeemeermin“. Deze film belooft een magisch avontuur te worden, waarin de meiden niet alleen hun zangtalenten laten zien, maar ook in een betoverende onderwaterwereld duiken. De film verschijnt eind 2024 in de bioscopen.

De Zeesterren tour

Naast de film hebben Hanne, Marthe en Julia een gloednieuwe tour gepland, genaamd “Zeesterren”, die in maart 2025 van start gaat. Deze hallentour belooft een spektakel te worden met veel nieuwe liedjes, indrukwekkende decors en natuurlijk de vrolijke dansjes waar K3 om bekend staat.

Springlevend

Voor degenen die K3 misschien even uit het oog zijn verloren: K3 is nog altijd springlevend en blijft jong en oud betoveren met hun aanstekelijke liedjes en kleurrijke optredens. Sinds de komst van Julia, de nieuwste aanwinst van de groep, is er een frisse wind door K3 gewaaid. Dit dynamische trio weet als geen ander hoe ze een feestje moeten bouwen en dat laten ze met “Zomer van liefde” weer duidelijk zien.

Dus trek je zwembroek aan, zet je zonnebril op en bereid je voor op een zomer vol muziek, plezier en liefde, mede mogelijk gemaakt door K3!

liefs marion

Meer informatie

K3 treedt voor het eerst op tijdens Canal Pride in Amsterdam
In 2025 genieten van de nieuwe K3 show Zeesterren!
Zonnige opnames voor nieuwe K3 clip Zomer van liefde
Verzameling songtekst van K3 liedjes

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: Studio 100

lijn basis